Bafa’da ve Menteş yolunda çevre temizliği yapıldı

ÖNDER Haber -

Bafa’da ve Menteş yolunda çevre temizliği yapıldı

Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında Bafa İlkokulu’nda ve Özge Koleji’nde öğrenim gören TEMA gönüllüsü öğrenciler tarafından çevre temizlik çalışması yapıldı…

TEMA Vakfı Milas Temsilciliği öncülüğünde, ilçemizde bulunan kurum ve kuruluşların destekleriyle daha önce Merkez İlkokulu’ndan TEMA Milas Gönüllüsü öğrencilerce yapılan çevre temizlik çalışmasının bir benzeri Bafa’da ve Menteş yol güzergahında yapıldı.

Bafa’daki çalışma Bafa İlkokulu, Menteş yol güzergahındaki çalışma ise Milas Özge Koleji öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Okullarının içinden başlayıp okulun çevresindeki ambalaj atıklarını toplayan öğrenciler ayrıca boyama çalışması yaparak fidan diktiler.

Ayrıca Minik TEMA ve Yavru TEMA etkinliğini sınıflarında başarı ile uygulayan öğretmenlere teşekkür belgeleri, öğrencilere ise TEMA rozetleri TEMA Milas İlçe Temsilcisi Mehmet Nergiz tarafından verildi.

Yapılan çalışmanın, öğrencilere doğal hayatı koruma ve yaşatma anlamında çok başarılı bir çalışma olduğunu belirten Nergiz, “Önümüzdeki eğitim öğretim döneminde de benzer çalışmaları tekrar uygulamak istiyoruz. Çalışmalara destek veren tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık