Bafalı Doktor Hüseyin Cahit Sayım vefat etti

Milas’ın Bafa Mahallesi’nden olan emekli doktor ve işadamı Hüseyin Cahit Sayım, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Sayım’ın ölümü Milas’ta büyük bir üzüntü ile karşılandı.

Bafalı Doktor Hüseyin Cahit Sayım vefat etti

Milas’ın sevilen simalarından olan Bafalı emekli doktor, TİRSAY Tarım Ürünleri Satış ve Pazarlama Şirketi kurucusu iş insanı 85 yaşındaki Hüseyin Cahit Sayım, bir süre önce halsizlik şikayeti ile doktora başvurdu. Sağlık durumu kötüye giden Sayım daha sonra Ege Üniversitesi Hastanesi’nde tedavisine devam etti. Ancak Sayım, doktorların tüm çabasına rağmen hayata tutunamayarak yaşamını kaybetti.

ÇİFTÇİLERİMİZİN DOKTOR AĞABEYİNİ KAYBETTİK”

Doktorluk mesleğinden emekli olduktan sonra çiftçilikle ve ticaret alanında faaliyet gösteren Hüseyin Cahit Sayım’ın ölümü Milas’ta her kesimi yasa boğdu. Uzun yıllar, kurduğu şirketle Milas’ta vergi rekortmeni de olan Dr. Sayım, özellikle zeytincilerin çok yakından tanıdığı, önemli bir iş insanımızdı.

Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, Doktor Hüseyin Cahit Sayım’ın ölümünden duyduğu üzüntüyü şu sözlerle ifade etti:

“Tirsay Tarım ürünleri satış ve pazarlama şirketinin kurucusu, iş insanı, uzun yıllar pamuk ve zeytinyağı piyasasında alım satım yapan çiftçi dostu, çiftçilerimizin Doktor Abi'si Doktor Hüseyin Cahit Sayım abimizi kaybetmenin acısını yaşıyorum. Baba dostum,benim de büyüğüm Doktor abim cennet mekanın olsun.Nurlar içinde yat.Yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyorum.”

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık