Bafalılar dernek kuruyor..

​​​​​​​Milas’ın tarihi ve turistik mahallesi Bafa’da yeni bir dernek kuruluyor.

Bafalılar dernek kuruyor..

Bafa gölü ve Kapıkırı (Herakleia) gibi önemli değerleri barındıran Bafa mahallesinde kurulacak dernek, bölgeyi güzelleştirmek,  korumak ve tanıtımına katkı sağlamak amacıyla kurulacak.

Bafa mahallesinde ikamet eden ve yaşadıkları bölgeyi çok sevdiklerini belirten  dernek kurucu üyeleri Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret ederek dernek hakkında bilgi aktardı.

İlk olarak Bafa’da uzun yıllar hizmet veren bir süredir de kapalı olan Halk Kütüphanesinin tekrar açılmasını sağlamak istediklerini belirten dernek kurucuları, Bafa tarihi ve doğal güzellikleri ile yerli ve yabancı tatilcilerin uğrak yeri.Bölge doğa yürüyüşü açısından da doğa severleri kendine çekiyor.Kurulacak dernek sayesinde Bafa’mızı güzelleştirmek,geliştirmek,korumak ve tanıtımına katkı sağlamak istiyoruz dedi.

Ziyaret için Bafa mahalle sakinlerine teşekkür eden Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ;” Bafa ve Kapıkırı bölgesi için önümüzdeki günlerde güzel çalışmalarımız olacak.Öncelikle Kapıkırı sahilde Belediyemize ait olan Kafeyi ve etrafını düzenleyerek hizmete açmayı planlıyoruz.Kurulacak dernek ile Belediyemiz daha başka projeler geliştirip hayata geçirebilir”dedi

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık