Balcıoğlu Milas’taydı..

​​​​​​​2019-2020 Spor sezonunda Milas Belediyespor Büyük Erkekler Voleybol Takımının formasını giyen ve takım kaptanlığını yapan Dayı lakaplı Hasan Balcıoğlu geçtiğimiz günler içersinde Milas’a gelerek eski takım arkadaşlarının antrenmanını izleyerek, bir süre takımın Teknik Sorumlusu Osman Çakıray ve antrenörler ile görüşerek hasret giderdi.

Balcıoğlu Milas’taydı..

2020-2021 Voleybol sezonu öncesinde Efeler Ligi’nde mücadele eden Afyon Belediyesi Yüntaşspor’a transfer olan başarılı sporcu Hasan Balcıoğlu, Milas Belediyespor’un Birinci Voleybol Liginde başarıyla mücadele ettiğini vurgulayarak “eski ekibimizi takip ediyoruz” dedi.

Milaslı Taraftarlara Teşekkür Etti

Milas’ta güzel günler geçirdiğini de belirten Hasan Balcıoğlu, Milaslı voleybolseverlere kendilerine destek oldukları için teşekkür ederek, “voleybolda ki en büyük üzüntümüz maçlarımızı seyircisiz oynamaktır” açıklamasında bulundu.

Milas Belediyespor Büyük Erkekler Voleybol Takımı Teknik Sorumlusu Osman Çakıray gazetemize yaptığı açıklamada, “eski sporcumuz Hasan Balcıoğlu’nun bizleri ziyaret ederek ligde başarı dileklerini iletmesi hepimiz mutlu etmiştir” diyerek, “kendine yeni takımı Afyon Belediyesi Yüntaşspor’da Efeler Liginde Milas adına başarılar diliyoruz” temennisinde bulundu.

Voleybola Arkasspor’da adım atan 1986 doğumlu Hasan Balcıoğlu Altekma, Konak Belediyespor, Tokat Plevnespor’da forma giydikten sonra 2019-2020 sezonunda Milas Belediyespor’a transfer olmuş ve bu kulüpte başarılı maçlara imza atmıştı.

Milaslı voleybolseverlerce çok sevilen Hasan Balcıoğu, 2020-2021 sezonunda Afyon Belediyesi Yüntaşspor’a transfer olarak Efeler Ligi’nde mücadelesine devam ediyor.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık