Başarılı atletleri kutladı

​​​​​​​Milas Gençlik ve Spor Müdürü Durmuş Tayfun Uslu sosyal medya yoluyla yaptığı açıklamasında Atletizm müsabakalarına Milas Gençlik ve Spor Müdürlüğü adına katılarak başarılı derecelere imza atan Atletizm sporcularını elde ettikleri dereceler ve başarıları için kutladığını söyledi.

Başarılı atletleri kutladı

Durmuş Tayfun Uslu açıklamasında şunları söyledi:

“15 Haziran 2021 tarihinde Muğla’da yapılan Atletizm 6. Bayrak yarışmalarında antrenörlüğünü Havva Uzuncan’ın yaptığı ilçemiz atletleri takım müsabakalarında 2 birincilik ve 1 ikincilik elde ederek ilçemiz Milas’ı başarıyla temsil etmişlerdir ve ilçemiz Milas’ta atletizm sporunun yeniden canlanmasına ve tanınmasına neden olmuşlardır.”

Milas Gençlik ve Spor Müdürü Durmuş Tayfun Uslu genç sporcuları ve antrenörlerini kutladığını belirterek Temmuz ayı içersinde Muğla’da yapılacak U16 Nail Moran Atletizm şampiyonasında ve Isparta’da yapılacak olan Türkiye U18 Atletizm şampiyonalarında başarı dileklerini iletti.

Kupalarını takdim ettiler

Milas Gençlik ve Spor Müdürlüğü Atletizm Takımı sporcuları Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda, Milas Gençlik ve Spor Müdürü Durmuş Tayfun Uslu ile buluşarak Muğla yarışlarında kazandıkları 3 kupayı takdim ettiler.

Genç sporculara kendilerine destek verildiği sürece Milas adına katılacakları her yarışmadan mutlaka kupayla Milas’a dönerek atletizm sporunun Milas’ta yapıldığını göstermeye devam edeceklerini belirterek güzel duyguları ve verdiği destekler için Milas Gençlik ve Spor Müdürü Durmuş Tayfun Uslu’ya teşekkür ettiklerini söylediler.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık