Basın mensuplarıyla, bir ‘24 Temmuz buluşması’ daha...

ÖNDER Haber / Adem KANKAYNAR

Basın mensuplarıyla, bir ‘24 Temmuz buluşması’ daha...

Milas Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı da 24 Temmuz Basın Bayramı dolayısıyla ilçemizdeki basın mensuplarına yönelik bir kahvaltı etkinliği düzenledi. Etkinlikte, önümüzdeki günlerde yapacakları faaliyetlere de değinen Vakıf Başkanı Hayrettin Gönül, “Her daim bizi yalnız bırakmadınız. Sesimiz soluğumuz, gözümüz kulağımız oldunuz” diyerek, etkinliğe katılan basın mensuplarının basın bayramını kutlayıp teşekkür etti.

Milas Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı binasında gerçekleşen kahvaltı etkinliğinde, 24 Temmuz Basın Bayramı nedeniyle etkinliğe katılan basın mensuplarının gününü kutlayan Gönül, geçen yıl başlattıkları madde bağımlığı ile mücadele konusuna bir kez daha dikkat çekmek için önümüzdeki Eylül ayında bir futbol turnuvası düzenleyeceklerini, bununla birlikte yine geçtiğimiz yıl ilk çalıştayı yapılan gençlik konusunu işlemeye ve içeriğini genişletmeye çalışacaklarını belirterek, “Bir diğer projemiz ise tüm ülke genelinde MHP Lideri Sayın Dr. Devlet Bahçeli ve Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sayın Olcay Kılavuz’un talimatlarıyla başlattığımız ‘askıda ekmek’ projesidir. Bu proje ile dar gelirli ailelere en azından günlük ekmek ihtiyaçlarını karşılamada biz de katkıda bulunmak istiyoruz. Bunun için tüm ülkü ocakları kendi bulundukları bölgedeki fırın ve market işletmecileriyle görüşecek, işletme önüne veya içeride ayrılacak bir bölüme, vatandaşımız tarafından parası ödenerek bırakılan ekmekleri, dar gelirli insanlarımızın ücretsiz olarak almaları sağlanacaktır. Bu konuda Milaslı hayırsever insanımızın gereken duyarlılığı göstereceğini biliyoruz” dedi.

Öte yandan yine ilçe merkezindeki ana cadde ve bazı sokaklarda başlattıkları sokak hayvanlarına yönelik su ve yiyecek bırakma çalışmasının da bu sene sessiz sedasız Ocak gençleri tarafından yapıldığını söyleyen Hayrettin Gönül, Milas basını ile geçen yıl olduğu gibi bu sene ve önümüzdeki yıllarda da bir araya gelmeye devam edeceklerini ve bu etkinliğin geleneksel hale getirileceğini de sözlerine ekledi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık