Başkan Adayı Çayırlı’dan Farklı Bir 14 Şubat Kutlaması!

Dün, tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de 14 Şubat Sevgililer Günü kutlandı ancak Erzincan’ın İliç ilçesinde meydana gelen maden faciası nedeniyle önceki yıllara nazaran kutlamalar biraz sönük geçti. Birçok belediye tarafından tertip edilen konser organizasyonu facia nedeniyle iptal edilirken, siyasi partiler ve partilerin belediye başkan adayları da dar kapsamlı düzenlenen etkinliklerde gençlerle bir araya geldiler.

Başkan Adayı Çayırlı’dan Farklı Bir 14 Şubat Kutlaması!
  • 16 February 2024, Friday 10:57

Her yıl tüm dünyada kutlanan romantizm dolu bir gün olarak kabul edilen 14 Şubat Sevgililer Günü, ülke genelinde ve ilçemizde çok renkli aktivitelerle geçti. Özellikle gençlerin sosyal medya paylaşımlarında, sevginin binbir çeşidini görmek mümkündü. Kimi gençler birbirlerine bu günün anısına karşılıklı hediyeler alırken, yaklaşan yerel seçimler nedeniyle siyasiler de cadde ve sokaklarda gençlere karanfil veya sevginin ifadesi olarak kabul edilen gül hediye etti. Farklı eylem ve söylemleriyle dikkat çeken İYİ Parti Milas Belediye Başkan Adayı Mehmet Çayırlı, yine farklılığa imza attı.

Karanfil veya gül yerine, kısa bir süre önce ‘LALMUM48’ adlı birbirinden farklı hediyelik mum imalatıyla dikkat çeken işletmeye, 14 Şubat’a özel yüzlerce hediyelik mum paketi hazırlatarak Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan kafeteryadaki gençlere hediye eden Başkan Adayı Çayırlı, eşi Güler Çayırlı ile birlikte gençlerle de sohbet etti.

İlçe merkezindeki cafeleri akşamın ilk saatinden, geç saatlere kadar dolaşarak gençlere 14 Şubat Sevgililer Günü hediyesi sunan İYİ Parti Milas Belediye Başkan Adayı Mehmet Çayırlı, etkinliğin sonunda; “Geleceğimizin teminatı gençlerimizin birbirine sevgi ile bakmaları, insan sevgisinin ne kadar kutsal olduğunun en büyük işaretidir. Onları umutsuz olarak görmek yerine sevgi dolu bir çift gözle görmek, en büyük kazançtır. Gözlerdeki sevgi ışığının hiç sönmemesi dileğiyle onların bu özel günlerini kutlamak gerçekten benim ve eşim için de farklı bir 14 Şubat etkinliği oldu” dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık