Başkan Adayı Fikri Çırak; Yeni Milasspor üyelerini oy kullanmaya davet etti

İlçemizi  2021-2022 sezonunda Süper Amatör Küme Futbol Ligi’nde temsil edecek olan Yeni Milasspor Kulübü 18 Eylül Cumartesi günü 3 sezonluk kendisini yönetecek yönetim ekibini belirlemek için sandık başına gidiyor.

Başkan Adayı Fikri Çırak; Yeni Milasspor üyelerini oy kullanmaya davet etti

11 Eylül Cumartesi günü ilki yapılan, ancak Yeni Milasspor Kulübü üyelerinin çoğunluğunun toplantıya iştirak etmemesi üzerine 18 Eylül Cumartesi gününe ertelenen Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda Yeni Milasspor'un yeni yönetim kadrosu belli olacak.

Toplantıya gelin ve oylarınızı kullanın

18 Eylül Cumartesi günü Saat 10.00 da Yeni Milasspor Kulübü Lokalinde yapılacak olan Genel Kurul Toplantısına tüm Yeni Milasspor'lu üyeleri davet eden kulübün eski başkanlarından ve başkan adaylarından biri olan Fikri Çırak üyelere seslenerek "Sizleri oy kullanmaya ve genel kurulda bulunmaya davet ediyorum" dedi.

Başkan adayı Fikri Çırak gazetemize yaptığı açıklamada, 18 Eylül Cumartesi günü yapılacak olan genel kurulda Yeni Milasspor Kulübü’nün menfaatleri doğrultusunda, kulübün geleceğini şekillendirmek için aday olduğunu belirterek “söylenecek ,konuşulacak çok şey var hepsini genel kurulda konuşacağız” dedi.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık