Başkan Aras’a sözlü ve fiziki taciz

​​​​​​​Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’a Pazar günü akşam misafirleriyle birlikte bulunduğu bir mekanda eski belediye çalışanı tarafından sözlü ve fiziksel bir taciz gerçekleşti.

Başkan Aras’a sözlü ve fiziki taciz
  • 23 January 2023, Monday 9:53

Bodrum’da ki bir haber sitesinde Skandal başlığı ile verilen ve Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın bir gece kulübünde aşırı alkol aldığı ve geçmiş dönemde belediye personeli olan bir vatandaşla kavga ederek karakolluk olduğu yönündeki haberin ardından Başkan Aras haberin yanlış ve taraflı olduğunu açıkladı.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras tarafından yapılan açıklama şöyle;

Bu arada bugün, bir sözde haber sitesinde SKANDAL !! başlığıyla yayınlanan ve “bilgisi edinildi, öğrenildi, iddia edildi” gibi muğlak cümleler eşliğinde hakkımda ortaya atılan “Aşırı alkollüyken kavga ettiğim ve karakolluk olduğum” iddiası, dün akşam Marina Yat Klüp’te misafirlerimle yemek yediğim sırada, BİTEZ LİMAN SORUMLUSU OLARAK GÖREV YAPARKEN, LİMANA TEKNE BAĞLAMAK İSTEYENLERDEN RÜŞVET ALDIĞİ YÖNÜNDEKI ŞİKAYETLER NEDENİYLE DİSİPLİN KURULUMUZA SEVK EDİLEN VE KURUL KARARIYLA GÖREVİNE SON VERİLEN bir şahsın; beni ve misafirlerimi önce sözlü, ardından fiziki tacize kalkışması ve bu tacize görevliler tarafından anında müdahale edilerek şahsın gözaltına alınması durumundan ibarettir.

Huzurlu ve mutlu bir Pazar günü, hepimizin olsun.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık