Başkan Atıcı'dan kadın girişimine ve üretimine tam destek

Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, MİZO bahçesindeki satış ofisinde kadınların ürettiği yöresel ürünleri pazarlayan Milas Anatolie Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi yönetimini ve üyelerini ziyaret ederek, Kadınlar Günü kutlaması gerçekleştirdi. Kadınlara çiçek takdim eden Başkan Atıcı, kadın girişimine ve üretimine her zaman tam destek verdiklerini söyledi. 

Başkan Atıcı'dan kadın girişimine ve üretimine tam destek
  • 10 March 2022, Thursday 13:49

Milas Ziraat Odası’nın yeni binasının bahçesindeki satış ofisinde Milas Anatolie Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi yönetimini ve üyelerini ziyaret eden Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla üreten kadınlara karanfil takdim etti. 
Kadınlar Günü’nün bir güne sığdırılamayacak kadar önemli olduğunu kaydeden Başkan Atıcı, Milas Anatolie Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Feray Albasan ve üyelerden yöresel ürünler ve çalışmaları hakkında bilgi aldı. 
Yöresel ürünleri inceleyen Başkan Atıcı, “Çiftçilerimizin kırsalda ürettiği ürünleri pazarlamaları, kadın girişimini ve üretimini desteklemek adına kooperatifimize destek oluyoruz. Milas Ziraat Odamızın bahçesindeki satış ofisinde ürünlerini hem buradan hem de online olarak pazarlıyorlar. Kadınlar günü bir güne sığdırılacak bir gün değil. Çiftçi kadınlarımızın ve diğer tüm emekçi kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum. Kadınlarımızın da en az erkekler kadar çalışma yaşamında olmalarını arzu ediyor ve bunu destekliyoruz.” dedi. 
Türk kadının Avrupa ülkelerindeki kadınlardan önce Ulu Önder Atatürk sayesinde önemli kazanım ve demokratik haklara kavuştuğunu hatırlatan Başkan Atıcı, tarım ve hayvancılık alanında ve diğer tüm üretim alanlarında kadının emeğinin yadsınamaz olduğunu ve çok değerli olduğunu ifade etti.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık