Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Başkan Gezgin, Başkan Gül ve Yönetimini Tebrik Etti

Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkan Yardımcısı ve Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin,  genel kurulunu kısa bir süre önce tamamlayan TARİŞ S.S. 153 Nolu Milas Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Kamil Gül ve yönetim kurulu üyelerine yeni dönemde başarılarının devamını diledi.

Başkan Gezgin, Başkan Gül ve Yönetimini Tebrik Etti


Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkan Yardımcısı ve Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin, Milas Süt Birliği Muhasip Üyesi Mustafa Güder ve Milas Süt Birliği Genel Müdürü Soner Güney ile birlikte, TARİŞ S.S. 153 Nolu Milas Zeytin ve Zeytinyağı Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Kamil Gül ve yönetim kurulu üyelerine ziyarette bulundu.
Ankara’da bulunduğu için genel kurula katılamadığını ifade eden Başkan Gezgin, üyelerin teveccühü ile yeniden yönetime seçilen Başkan Gül ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ederek, yeni dönemde başarılarının devamını diledi.
Milas’ın son dönemde süt üretimi, zeytin ve zeytincilik gibi tarımsal alanlarda marka olduğuna dikkat çeken Başkan Gezgin, teşvik ve desteklerin arttırılması halinde Milas çiftçisinin bunu üretime kayıpsız bir şekilde dönüştürebileceğini belirtti.
Genel kurulda kazananın zeytin ve zeytinyağı üreticisi olduğunu söyleyen Başkan Gül, Milas Süt Birliği’nin hayırlı olsun ziyaretinden büyük bir memnuniyet duyduğunu söyledi.
Öncelikli amaçlarının zeytin ve zeytinyağı fiyatlarının istenen seviyeye çekilmesi için girişimlerde bulunmak olduğunu kaydeden Başkan Gül, bilgi ve deneyimlerini, ortaklardan gelen talepleri değerlendirerek kaliteli hizmet anlayışıyla çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.
Başkan Gül, Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkan Yardımcısı ve Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin ve ekibinin, Milas Süt Birliği üyelerinin çalışmaları, yatırımları ve başarılarıyla gurur duyduklarını söyledi.
Milas tarımı, hayvancılığı hakkında fikir alışverişinin gerçekleştirildiği ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis