Başkan Gezgin’den Milas Muhtarlar Derneği’ne hayırlı olsun ziyareti

Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkan Vekili ve Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin, bir süre önce genel kurul toplantısını gerçekleştiren Milas Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Çoban’ı ve yeni yönetimi ziyaret etti.

Başkan Gezgin’den Milas Muhtarlar Derneği’ne hayırlı olsun ziyareti

Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Genel Başkan Vekili ve Milas Süt Birliği Başkanı Ali İhsan Gezgin, Milas Süt Birliği Genel Müdürü Soner Güney ile birlikte Milas Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti.

Ziyarette genel kurul toplantısı sonucu yeniden başkan seçilen Milas Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Çoban’ı ve yeni yönetimi tebrik eden Başkan Gezgin, “Pandemi ve yoğun programımız dolayısıyla hayırlı olsun ziyaretimiz gecikti. Milas Süt Birliği olarak genel kurulunuzun hayırlara vesile olmasını diler, yeni dönemde çalışmalarınızda başarılar diliyoruz.” diye konuştu.

“ÜRETİCİLERİMİZE HİZMET İÇİN MUHTARLARLARIMIZLA İŞ BİRLİĞİ HALİNDEYİZ”

Başkan Gezgin, demokrasinin temel taşı olarak gördüğü muhtarlarla birlikte üreticilere hizmet noktasında her zaman iş birliği halinde olduklarını belirterek, “Bugün artık Milas Süt Birliği, başarılı faaliyetleri ve projeleriyle Türkiye’de örnek gösteriliyor. 3 bin üyemizden aldığımız güç ile ilçemizde çoğunluğu kırsalda 80 mahallede hizmet sunuyoruz. Tabi ki bu faaliyetlerimiz sırasında mahallerimizdeki muhtarlarımızla da üyelerimiz için görüş alışverişi içerisindeyiz.” diyerek, tüm muhtarlara değerli katkılarından ötürü teşekkür etti.

Nazik ziyaretten dolayı teşekkür eden Milas Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Çoban, demokrasi şöleni şeklinde bir genel kurul yaşadıklarını ifade ederek, seçilen yeni yönetimin tüm muhtarlar adına çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi.

Başkan Çoban, “Derneğimiz ve muhtarlar olarak, Milas Süt Birliği’nin başarılarıyla gurur duyuyoruz. Bu başarıda başta emeği geçen Sayın Başkan Ali İhsan Gezgin’e ve yönetimine, Milas Süt Birliği üyelerine ve personeline teşekkür ediyoruz. Bu başarıya bir katkımız var ise ne mutlu bizlere… Milas ortak paydasında buluşmayı değerli kılan bir anlayışla çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

Ziyaret, fikir alışverişinin ardından hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık