Başkan Paskal’dan Kadınlar Günü kutlaması

​​​​​​​Milas Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Nurol Paskal, Milas’ın ilk ve tek kadın dolmuş şoförü unvanına sahip olan Gonca Koç’un ve odadaki kadın çalışanların 8 Mart Kadınlar Günü’nü kutladı.

Başkan Paskal’dan Kadınlar Günü kutlaması
  • 10 March 2021, Wednesday 10:37

Milas Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Nurol Paskal, kadınların hayatın her aşamasında yer almasını önemsediklerini ifadeederek, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlaması gerçekleştirdi.

“Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.” diyen Başkan Paskal, Kadınlar Günü etkinlikleri ve kutlaması ile ilgili şunları kaydetti:

“Kadınlarımızın hayatın her alanında yer almasını önemsiyorum. Bu bağlamda onların her alanda başarılı olacağına inancım tamdır. Camiamızda da kadınlarımızın sayısının çoğalmasının, hizmet kalitesini artıracağına inanıyorum. Ülkemizde son zamanlarda artan kadına şiddeti sert bir şekilde kınıyorum. Bu duygu ve düşünceyle bütün kadınlarımızın 8 Mart dünya emekçi kadınlar gününü kutluyorum.

Milas Şehiriçi Minibüsçüler ve Otobüsçüler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nde çalışan kadın sürücümüz Gonca Koç’u, ziyaret ettik. Kadın şoförümüzün ve Odamızdaki kadın çalışanlarımızın gününü kutladık.”

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık