Başkan Sabancı’nın en mutlu günü…

Milas Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Özay Sabancı, geride bıraktığımız hafta sonunda oğlu Barış’ın en büyük mürüvvetini gördü. Oğlu Barış ile Eskün Ailesinin kızları Eda, Milas’a bağlı Menteş Mahallesi’ndeki ikamet ettikleri adreste gerçekleşen düğün merasimi ile mutluluğa yelken açarken, her iki aile bu mutlu günde dostlarıyla bu mutluluğa tanıklık ettiler.

Başkan Sabancı’nın en mutlu günü…

Emine Hatun &Mustafa Eskün’ün biricik kızları Eda ile aynı zamanda Milas Bakkallar ve Tekel Bayileri Esnaf Odası Başkanı olan Özay&Ayşe çiftinin oğulları Barış, hafta sonu yapılan düğün töreniyle bir ömür mutluluğa ‘evet’ dediler.

İlçedeki tüm siyasi partiler, sivil toplum kuruluşları, oda ve derneklerin yöneticileriyle, resmi kurum amirleri, her iki ailenin yakınları ve kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı düğün merasimi, Milas’a bağlı Menteş Mahallesi’nde gerçekleşti.

Eşi Ayşe ile birlikte misafirlerini alanın girişinde karşılayan Oda Başkanı Özay Sabancı’nın mutluluğu yüzüne yansırken, gündüz verilen yemeğin ardından aynı yerde bu kez balo düzenlendi.

Gündüz ki programdan daha fazla bir kalabalığın katıldığı baloda her iki aile ve yakınlarının yanı sıra davetliler de gece boyunca genç çiftin mutluluğuna ortak oldular.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık