Başkan Tokat 2021 yılı içerisinde gerçekleşen 1000. nikahı kıydı

​​​​​​​Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas Belediyesi tarafından 2021 yılı içerisinde gerçekleştirilen 1000. nikah olma özelliği taşıyan törende Guljan Ismayılova ve Dündar Boğa çiftinin nikahlarını kıydı.

Başkan Tokat 2021 yılı içerisinde gerçekleşen 1000. nikahı kıydı
  • 30 December 2021, Thursday 10:25

Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda gerçekleşen nikah törenine çiftin ailesi ve yakınları katıldı. Başkan Tokat, genç çifte bir ömür boyu mutluluk dilerken; fikri hür, vicdanı hür ve özgür çocuklar yetiştirmeleri temennisinde bulundu.

Nikah merasiminde konuşan Başkan Tokat; “Genç çiftimizi tebrik ediyorum. Bizim için diğer kıydığımız nikahlardan daha farklı bir durum söz konusu bugün. Gerçekleştireceğimiz tören Milas Belediyesi’nin bu yıl kıydığı 1000.nikah olma özelliğini taşıyor. Bu vesileyle çiftimizi tebrik ediyor, hayırlı olmasını diliyorum dedi.

Başkan Tokat’ın yaptığı konuşmanın ardından genç çiftin nikâh törenine geçildi. Yazılı olarak evlenme talebinde bulunan çifte, bir de sözlü olarak evlenmek istedikleri soruldu. Genç çiftten ‘Evet’ cevabını alan ve şahitlere de sözlü olarak tasdik ettirdikten sonra nikâhı kıyan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; genç çifte evlilik cüzdanlarını teslim etti.

Evliliğiniz sizlere ailelerinize ve toplumumuza hayırlı olsun

İmzaların atılmasından sonra tekrar söz alan Başkan Tokat; “Evliliğiniz sizlere, ailelerinize ve toplumumuza hayırlı olsun. Yuvanız şen olsun. Mutluluğunuz daim olsun. Sizlerden güzel insanların ve bu güzel ülkenin hak ettiği mutlu, güzel, aydınlık geleceğimiz için sağlıklı, huzurlu, fikri hür, vicdanı hür ve irfanı hür çocuklar yetiştirmenizi istiyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.

Başkan Tokat genç çifte 2021 yılının 1000. nikahının anısına ‘Bir yastıkta bir ömür’ projesinin simgesi olan yastık ve çeşitli hediyeler takdim etti. Nikah töreni çekilen fotoğrafların ardından son buldu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık