Başkan Tokat Beçin mahallesi  ve Çaltılık mevkiinde vatandaşlarla buluştu

​​​​​​​Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat Mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Yardımcıları Cüneyt İlter, Gülşen Gökçe ve birim müdürleriyle beraber mahallelerin sorunlarını yerinde tespit etmek adına Beçin Mahallesi ve Gümüşkesen mahallesi Çaltılık mevkiisini ziyaret eden Başkan Tokat, vatandaşların isteklerini de dinledi.

Başkan Tokat Beçin mahallesi  ve Çaltılık mevkiinde vatandaşlarla buluştu

Dün sabah erken saatlerde Beçin mahallesinde kurulan pazara gelen Başkan Tokat ve beraberindeki heyet, mahalle muhtarı ile pazarcı esnafı ve  alış veriş yapan vatandaşlarla bir araya geldi. Beçin mahallesinde uygun bir alan aradıklarını belirten Tokat “buraya kapalı bir Pazar yeri kazandırmayı planlıyoruz” dedi.

Pazar ziyareti sonrası mahalle sokak ve caddelerini dolaşan Başkan Tokat, “MUSKİ ile koordineli şekilde bir çalışma gerçekleştirip, bozulan caddelerimizin parke çalışmasına başlayacağız” dedi. Beçin mahallesi içme ve kullanma suyu boru hattının çok sık patladığının altını çizen Başkan Tokat, “MUSKİ ekiplerimiz bölgede boru hattının değiştirilmesi ile ilgili bir planlama yapıyor. Bizler de bu çalışma sonrasında cadde ve sokaklarımızda parke taşı döşeme işine başlayacağız” dedi.

Başkan Tokat ve ekibi daha sonra Gümüşkesen mahallesi sınırları içerisinde kalan Çaltılık mevkiinde incelemelerde bulundu. Akgedik barajından Milas’a su getirilmesi adına  DSİ tarafından bölgede çalışma yapıldığını belirten Başkan Tokat, “Yüklenici firma kazılan alanları doldurmaya başladı. Toprak oturur oturmaz da parke ve asfaltlama çalışmalarına başlayacak. Bu anlamda vatandaşlarımızın toz içerisinde kalmaması adına Milas Belediyesi olarak yolları sık sık sulayacağız” dedi.

Bölge sakinlerinden gelen Taziye evi, Çocuk parkı, Kaldırım, İstinat duvarı ve bazı yolların asfaltlanması taleplerinin karşılanması için gerekli müdürlüğe talimat veren Tokat, çalışmaların en kısa sürede başlamasını istedi. Vatandaşlarla bir süre sohbet eden Başkan Tokat daha sonra ziyaretini sonlandırdı.

Editör: Gülçin Erşen
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık