Başkan Tokat, belediye personelinin yeni yılını kutladı

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, belediyede görev yapan personelle bir araya gelerek yeni yılını kutladı. Yıl içerisinde gösterdiği emek ve gayret için tüm personele teşekkür eden Başkan Tokat, 2023 yılının sağlık ve huzur getirmesini diledi.

Başkan Tokat, belediye personelinin yeni yılını kutladı
  • 31 December 2022, Saturday 10:28

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, 2022’nin son iş gününde belediye personelleriyle buluştu. Milas Belediyesi bünyesindeki ana hizmet binası, ek hizmet binası, Labranda Su, Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü Atölyesi ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde görev alan personellerle bir araya gelen Başkan Tokat, belediye emekçilerine 2022’deki hizmetlerinden ötürü teşekkür etti.

İyisiyle kötüsüyle bir yılın geride bırakıldığını belirten Başkan Tokat, “Önümüzdeki yıl için göstergeler pek parlak gözükmüyor ancak bir şekilde kendi kendimize kendi çözüm ve reçetemizi oluşturmak zorundayız. 2023 yılında önümüze yeni fırsatlar çıkacak ve bu fırsatları kendimiz ve bizden sonra gelecek nesiller için iyi kullanmamız gerekiyor.” dedi.

“Milas halkının hem de birlikte çalıştığımız siz değerli arkadaşlarımız ve ailelerinin sağlıklı, huzurlu olması bizler için çok önemli.” diyerek konuşmasını sürdüren Başkan Tokat; “Önümüzdeki yılın Belediyemiz hizmetleri açısından verimli, sizler ve Milas halkımız açısından sağlıklı, huzurlu, insanların rahat nefes alabildiği ve hayat şartları altında ezilmediği güzel bir yıl olmasını temenni ediyorum. Bu yıl için göstermiş olduğunuz emek ve gayretler için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yıllarda da halk için, halk yararına güzel şeyleri üretmek umuduyla yeni yılınızı kutluyorum” dedi.  

Ziyaretler, yeni yıl dileklerinin paylaşılmasının ardından çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık