Başkan Tokat göreve yeni başlayan personelle bir araya geldi…

​​​​​​​Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde bugün itibariyle göreve başlayan personele bir ziyaret gerçekleştirdi.

Başkan Tokat göreve yeni başlayan personelle bir araya geldi…
  • 30 June 2022, Thursday 12:51

Yeni başlayan personele görev ve sorumlulukları hakkında bilgilendirme yapan Başkan Tokat, hatasız kazasız bir çalışma hayatı diledi.

Toplumu mutlu etmek için Milas’ı korumak, güzelleştirmek için çalışıyoruz…

Yeni göreve başlayan çalışanlara yönelik bir konuşma gerçekleştiren Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “Öncelikle sizin için ve bizim için hayırlı olmasını diliyorum. Bizler için en önemlisi sizin sağlığınız, hatasız kazasız çalışmanız. Bizler topluma hizmet ediyoruz. Toplumu mutlu etmek için Milas’ı korumak, güzelleştirmek için çalışıyoruz. Sizlerden bu görevin gereklerini zamanında en iyi şekilde yerine getirerek, topluma karşı bizim gülen yüzümüz, topluma karşı bizim olumlu yönümüz olmanızı özellikle bekliyoruz. Hepinize kolay gelsin. Hepinize hayırlı olsun” dedi.

Yeni personele eğitim verildi…

Başkan Tokat’ın konuşmasının ardından Milas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde göreve başlayan personele uzmanlar tarafından iş sağlığı ve iş güvenliği temel eğitimi verildi. Eğitimin tamamlanmasının ardından yeni çalışanlar görevlerine başladı.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık