Başkan Tokat, Karacahisar’daki yol çalışmalarını inceledi

ÖNDER Haber -

Başkan Tokat, Karacahisar’daki yol çalışmalarını inceledi

Kış sezonunun yaklaşmasıyla birlikte Milas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı asfalt ekiplerinin çalışmalarına hız verdiği bildirildi.

Milas Belediyesi Basın Bürosundan verilen bilgiye göre, Karacahisar mahallesi ve Ulupınar mevkii arasında asfalt çalışması yapılan yollarda inceleme yapan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, bölgede yurttaşlarla sohbet etti.

Asfalt çalışmalarıyla ilgili bilgi alan Başkan Tokat, “Haziran ayı içerisinde kırsal mahallelerimize ziyaretler gerçekleştirip muhtar ve vatandaşlarımızın taleplerini dinlemiştik. Gelen talepler doğrultusunda yaptığımız programa göre bazı bölgelerimizde kilit parke döşemesi, bazı bölgelerimizde ise sati asfalt kaplama çalışmalarımız sürüyor. Yaklaşan kış sezonu öncesi çalışmalarımızın büyük bölümünü tamamlamayı hedefliyoruz” dedi.

İncelemeler sırasında Başkan Tokat mahalle sakinleri ve çocuklardan yoğun ilgi gördü. Vatandaşlar yapılan çalışmalardan dolayı mutlu olduklarını belirtirken, Başkan Tokat’a teşekkür etti. Bu sırada Başkan Tokat da çocuklara, içinde kırtasiye malzemesi olan çanta hediye etti. 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık