Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Başkan Tokat Kıyıkışlacık ve Zeytinlikuyu’da tamamlanan çalışmaları inceledi

​​​​​​​Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, Kıyıkışlacık ve Zeytinlikuyu Mahallelerinde yapımı tamamlanan çalışmaları yerinde inceledi.

Başkan Tokat Kıyıkışlacık ve Zeytinlikuyu’da  tamamlanan çalışmaları inceledi
  • 16 September 2021, Thursday 10:23

Milas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Kıyıkışlacık ve Zeytinlikuyu Mahallelerinde yapımı tamamlanan parke kaplama çalışmalarını inceleyen Başkan Tokat, bundan sonraki yapılacak çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

İlk ziyaretini Kıyıkışlacık’a gerçekleştiren Başkan Tokat, mahallede yapılan çalışmalar ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında yöre halkına bilgiler verdi. Vatandaşların istek ve taleplerini de dinleyen Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, sorunların ve taleplerin çözümleri konusunda belediyenin yetkili birimlerine talimat verdi.

Buradaki ziyaretini tamamlayan Başkan Tokat daha sonra parke kaplama çalışmalarının tamamlanarak, vatandaşların hizmetine sunulduğu Zeytinlikuyu Mahallesi’ni ziyaret etti. Tamamlanan çalışmaları yerinde denetleyen Başkan Tokat, daha sonra çalışma yapılması planlanan alanları inceledi.

Başkan Tokat’a incelemeler esnasında Kıyıkışlacık Mahalle Muhtarı Halis Şahin de eşlik etti.

Milas için aşkla çalışmaya devam edeceğiz’

Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat; “Mahallelerimizdeki yapılması gereken çalışmaları tespit ederek, planlanan programlar çerçevesinde çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Milasımızın her mahallesine eşit ve etkin hizmet sunabilmek adına yoğun çalışmalar gerçekleştiren ekiplerimiz, ilçemiz mahallelerindeki yollarda çalışmalar yaparak, hemşehrilerimizin hizmetine sunuyor. Ekiplerimiz Kıyıkışlacık ve Zeytinlikuyu’da parke kaplama çalışmalarını tamamladı. Bundan sonraki dönemde de planlanan program dahilinde çalışmalarımız devam edecek. Turizm açısından büyük önem taşıyan bölgemizde etkin çalışmalar gerçekleştirerek, bölgeye yakışır hizmetler sunmaya devam edeceğiz. Tamamlanan çalışmalar tüm vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Daha güzel bir Milas için aşkla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis