Başkan Tokat mahalle ziyaretlerini sürdürüyor..

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat Milas’ın sahil mahallelerine ziyaretlerini sürdürüyor. Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Meclis Üyeleri ve birim amirleri ile birlikte Kızılağaç, Kazıklı, Gürçamlar ve Bozbük mahallelerinde  bir dizi incelemede bulunarak açıklama yaptı.

Başkan Tokat mahalle ziyaretlerini sürdürüyor..

Başkan Tokat, Türkiye’de en uzun sahil şeridine sahip ilçeler arasında yer alan Milas’a yeni halk plajları oluşturulmasına yönelik yoğun bir çalışma içerisine girdiklerini ifade etti.
 İlk ziyareti Kızılağaç mahallesine yapan ve  MUSKİ tarafından yürütülen içme suyu boru hattı değişim çalışmalarında sona gelindiğinin altını çizen Başkan Tokat, “Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz burada yaklaşık 2 bin metre kare kilit parke taşı döşeme çalışması gerçekleştirecek” dedi.
Gürçamlar mahallesi, taşlık plajı, Bozbük mahallesi ince kum plajı, yavan kuyu plajı, haydar koyu ve Kazıklı mahalle plajında incelemelerde bulunan Başkan Tokat; “Halkımızın rahat bir şekilde denize girmesini sağlayacak sorumlulukları en iyi şekilde yerine getirerek hizmete sunmayı düşünüyoruz. Yaklaşan yaz sezonu öncesi de yine sahil mahallelerimizdeki çalışmalarımıza ağırlık veriyoruz. Ören, Güllük, Boğaziçi ve diğer bölgelerde de benzer alanları tespit edip vatandaşımızın hizmetine sunacağız. İdari ve hukuki işler konusunda da gerekli yazışmaları başlatacağız. Ziyaret ettiğimiz bölgelerde altyapı ve üstyapı eksikliklerini tespit edeceğiz ve ardından gerekli çalışmaları yapacağız. Özellikle halk plajları konusuna büyük önem veriyoruz. Türkiye’de sahil şeridi en uzun olan ilçelerden birisi olarak halkımızın bu imkandan daha fazla yararlanmasını arzuluyoruz. Gittikçe büyüyen ve genişleyen çalışmalarımızla halkımızı memnun etmek istiyoruz. Şimdiden hayırlı olsun” dedi.
 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık