Başkan Tokat ; “Önceliğimiz Selimiye ve Beçin pazar yerlerini yenilemek”

​​​​​​​Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat Cumartesi günü Selimiye mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Başkan Tokat ; “Önceliğimiz Selimiye ve Beçin pazar yerlerini yenilemek”

Başkan yardımcıları Gülşen Gökçe, Cüneyt İlter, Belediye Meclis Üyeleri ve Birim müdürleri ile geldiği Selimiye’de pazarcı esnafını ziyaret ederek alış veriş yapan vatandaşlarla sohbet eden Başkan Tokat yapılan çalışmaları da incelemeyi ihmal etmedi.

Pazar ziyareti esnasında alış veriş yapan vatandaşları ve pazarcı esnafını sık sık maske ve sosyal mesafe kurallarına  uymaları için uyarıda bulunan Başkan Tokat, hep beraber kurallara uyarsak korona virüsü yenebiliriz dedi. İşyerlerini de ziyaret eden Başkan Tokat esnaflara hayırlı işler diledi.

Selimiye Pazar yerini yenileyeceğiz.

Selimiye’de kahvehanelerde vatandaşlarla sohbet eden Başkan Tokat ; “Önceki dönemlerde Selimiye ve çevre mahallelerinde önemli çalışmalar gerçekleştirdik. Selimiye mahallemizde cadde ve sokaklarımızı  yenileyip Belediye hizmet binası önünü düzenledik. Bayındırlık birimi ekiplerimiz tarafından yapılan çalışmalarla Selimiye mahallemizin çevre mahallelerinin adeta çehresi değişti. Önümüzdeki süreçte de çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Öncelikle Beçin ve Selimiye pazar yerlerini düzenleyeceğiz. Vatandaşımıza yakışır modern bir Pazar yerini Selimiye mahallemize kazandıracağız” dedi.

Başkan Tokat ve beraberindeki heyet vatandaşların taleplerini dinledikten sonra Selimiye’den ayrıldı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık