Başkan Tokat, “Şiddet ve nefretle kınıyorum”

Milas’a bağlı Aydınlıkevler Mahallesi Tanyeri Sokak’ta yaşanan olayda, bir kadın silahla vurularak öldürüldü.

Başkan Tokat, “Şiddet ve nefretle kınıyorum”

Olay sonrası sosyal medya hesabından bir mesaj paylaşan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat “Ne yazık ki, akılların almayacağı, vicdanları parçalayan bir kadın cinayeti daha Milas’ımızda yaşandı.   Ben de hem bir Belediye Başkanı, hem de bir hukukçu olarak süreci yakından takip ediyorum. Dünya Kadınlar Günü’nden tam 4 gün sonra kentimizde yaşanan bu vahşi cinayeti şahsım ve hemşerilerim adına şiddet ve nefretle kınıyorum” dedi.

Olay nasıl olmuştu?

Milas’ta sevgilisi olduğu öne sürülen bir kişi tarafından silahla vurularak öldürülen genç kızın katili yakalandı. Cinayetin ise kıskançlık sonucu işlendiği iddia edildi.

Milas’a bağlı Aydınlıkevler Mahallesi Tanyeri Sokak’ta yaşanan olayda, bir kadın silahla vurularak öldürüldü.

Edinilen bilgiye göre; Bensu Narlı, evinde arkadaşıyla otururken iddiaya göre sevgilisi olduğu öne sürülen S.K. evin kapı zilini çaldı. Kapıyı açan Bensu Narlı, S.K. tarafından silahla göğsünden vuruldu.

CİNAYETİN SEBEBİ KISKANÇLIK ÇIKTI

Silah sesini duyanların ihbarıyla olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, Bensu Narlı’nın hayatını kaybettiğini belirledi. Olay yerinde inceleme başlatılırken, genç kızın naşının ise morga kaldırılacağı bildirildi.

Cinayeti işleyen S.K.’nin Bensu Narlı’yı arkadaşlarından kıskandığı vesosyal medyada takip ettiği kişiler sebebiyle sık sık Narlı ile tartışma yaşadığı iddia edildi.

KATİL YAKALANDI!

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, Bensu Narlı’yı vurduktan sonra kayıplara karışan S.K.’yi kısa sürede yakaladı. Emniyete getirilen katil zanlısının ifade işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

 

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık