Başkan Tokat uyarılarda bulundu..

Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat Salı Pazarı’nda bir takım incelemelerde bulundu. Milas İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararları doğrultusunda alınan tedbirlere dikkat çeken Başkan Tokat, maske, mesafe ve hijyen vurgusu yaptı.

Başkan Tokat uyarılarda bulundu..

Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat koronavirüs tedbirleri kapsamında Salı Pazarı’nda incelemelerde bulundu. Geçtiğimiz günlerde açıklanan Milas İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararları gereği uygulanan tedbirleri yerinde inceleyen Başkan Tokat, pandemi döneminde önlemlere son derece dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu. Milas Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, pazar alanının girişinde düzenli olarak dezenfekte işlemlerini gerçekleştirerek, anonslarla vatandaşlara pandemi kuralları hakkında sürekli uyarılarda bulunuyor. Başkan Av. Muhammet Tokat, Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin pazar girişinde dezenfekte işlemleri ve gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgiler alarak, pazarcı esnafıyla ve vatandaşlarla sohbet etti.

“Tedbirlere Uymamız Son Derece Önemli”

Salı Pazarı’nda bir dizi açıklama yapan Tokat, vaka sayılarında artış olduğunu belirterek, alınan kararlara uyulması noktasında hassasiyet gösterilmesini ifade etti. Başkan Tokat, “Bilindiği üzere Milas İlçe Hıfzıssıhha Kurulu olarak yeni tedbirler açıkladık. Özellikle pazar yerlerimizde daha dikkatli olmamız gerekiyor. Hem Milas Belediyesi olarak hem de Hıfzıssıhha Kurulu olarak aldığımız kararlar çerçevesinde pazar yerlerimizin giriş çıkışlarını yoğunluk oluşmaması adına belli noktalardan veriyoruz.” dedi. Pazar yerlerine gelen vatandaşların, özellikle maske ile gelmesi ve sosyal mesafe kurallarına dikkat etmesi gerektiğini vurgulayan Tokat, “En çok dikkat etmemiz gereken tedbirler; maske, mesafe ve hijyendir. Özellikle pazar yerlerinde ve belirlenen caddelerde sigara içilmemesi kesin bir kuraldır. Vatandaşlarımızdan bu konuda destek ve hassasiyet bekliyoruz.” dedi.

 

 

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık