Başkan Tokat’ın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü yazılı bir mesajla kutladı.

Başkan Tokat’ın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı
  • 29 April 2021, Thursday 14:52

“1 Mayıs’lar Dayanışmanın, Temel Hak ve Özgürlüklerin arandığı, savunulduğu günler olduğunu söyleyen Başkan Tokat, “Emeğin en yüce değer olduğunun vurgulandığı günlerdir” dedi.

Başkan Muhammet Tokat’ın açıklaması şu şekilde;

“1 Mayıs Barış Demektir, 1 Mayıs Hak Demektir, 1 Mayıs Dayanışma Demektir. Üretenle, Tüketen Arasında Uçurumun Olmaması Demektir.Özellikle Pandemi Döneminde Ekonomik Anlamda Oldukça Zorlu Koşullarda Alın Terleriyle, Hayat Şartları İle Mücadele Ederek Ekmeklerini Kazanmaya Çalışan Tüm İşçilerimiz, Çalışanlarımız Bizim İçin Birer Kahramandır.

Ülkemizde Gerginliklerin Yaşanmadığı, Temel Hak Ve Özgürlüklerin Eşit Bir Şekilde Sağlandığı Demokratik Ve Sosyal Bir Devlet Anlayışıyla Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Çizdiği Yolda, Gösterdiği Hedeflere Emin Adımlarla Yürüyerek, Ülkemizi Hak Ettiği Çağdaş Uygarlık Seviyesine Taşımak İçin El Ele Barış Ve Dayanışma İçerisinde Çalışmalıyız.

Bu Kapsamda Hizmet İçin Üretimin Her Kademesinde Bulunan Ve Ülke Ekonomisine Katkı Sunantüm İşçilerin 1 Mayıs Emek Ve Dayanışma Günü’nü En İçten Duygularımla Kutlar, Sevgi Ve Saygılar Sunarım.”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık