Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Başkan Tokat’ın Ramazan Bayramı mesajı

​​​​​​​Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Tokat’ın Ramazan Bayramı mesajı

İslam âleminin iki büyük bayramından biri olan Ramazan Bayramına kavuşmuş olmanın mutluluğu içerisinde olduğunu belirten  Başkan Tokat, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“İnanç ve geleneklerimizde çok önemli bir yeri olan mübarek Ramazan Bayramı, sevgi, kardeşlik  ve yardımlaşma gibi duyguları en güzel şekilde yaşamamıza vesile olmaktadır.

Salgınla mücadele tedbirleri kapsamında her ne kadar yakınlarımızla ve sevdiklerimizle, eskisi kadar bir araya gelemiyor olsak da, Ramazan Bayramında kalplerimiz ve gönüllerimiz bir olacaktır. Birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece üstesinden gelemeyeceğimiz bir zorluk yoktur. Bu zor günleri de el ele vererek birlikte geride bırakacağız.

Bu yıl Ramazan Bayramı’nın manevi ruhuna uygun bir şekilde, tedbirleri elden bırakılmaksızın kutlanması en büyük temennimizdir. Biz de Milas Belediyesi olarak gerekli tedbirleri aldık ve Ramazan Bayramı boyunca sizlere daha iyi hizmet verebilmek için görevlerimizin başında olmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, tüm halkımızın Ramazan Bayramını kutluyor, bu mübarek bayramın ülkemize ve tüm İslam âlemine sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum.”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık