Başkan Tokat’tan bir dizi ziyaret

​​​​​​​Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Başkan Tokat’tan bir dizi ziyaret
  • 17 September 2021, Friday 11:11

Başkan Tokat ziyaretler kapsamında sırasıyla Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Milas Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet Kır, Gelecek Partisi Milas İlçe Başkanı Murat Sodra ve yönetim kurulu üyeleri, DEVA Partisi Milas İlçe Başkanı Süleyman Demirtaş ve yönetim kurulu üyeleri, Milas Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Celal Devrim ve Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Veterinerlik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Artay Yağcı'ya ziyaret gerçekleştirdi.

İlk ziyaretini Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Milas Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet Kır’a  gerçekleştiren Başkan Tokat, yeni eğitim- öğretim yılının hayırlı olmasını temenni ederek, Yüksekokul Müdürü Kır’ a çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Buradaki ziyaretini noktalayan Başkan Tokat, daha sonra sırasıyla Gelecek Partisi İlçe Başkanı Murat Sodra ve Deva Partisi Milas İlçe Başkanı Süleyman Demirtaş’a ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Tokat’a siyasi parti ziyaretlerinde CHP Milas İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya da eşlik etti. Gündeme dair konuların konuşulduğu ve yaşanan yangın felaketleri hakkında değerlendirmelerin yapıldığı görüşmelerde Başkan Tokat her iki Başkan’a da görevlerinde başarılar diledi.

Siyasi Parti ziyaretlerini noktalayan Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, daha sonra gerçekleştirilen Genel Kurul neticesinde güven tazeleyerek, yeniden Milas Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı seçilen Celal Devrim' e ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Devrim’e görevinin hayırlı olmasını dileyen Başkan Tokat, çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diledi.

Son ziyaretini Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Veterinerlik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Artay Yağcı'ya gerçekleştiren Başkan Tokat, Rektör Yardımcısı Yağcı’ya yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olmasını dileyerek, önümüzdeki süreçte iş birliği içerisinde çalışmalarının devam edeceğini ifade etti.

 Ziyaretler çiçek ve hediyelerin takdim edilmesinin ardından günün anısına çekilen fotoğraflarla son buldu.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık