Başkandan anlamlı ziyaret

ÖNDER Haber / Melih KAŞKAR -

Başkandan anlamlı ziyaret

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, M.Önal Karadeveci  Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde  eğitim gören engelli öğrencileri ziyaret ederek onlara çeşitli  hediyeler verdi.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle M.Önal Karadeveci Bakım ve Rehabilitasyon merkezinde eğitim gören çocukları ziyaret etti. Öğrenciler, Başkan Tokat’ı büyük bir sevinçle karşıladı . Çeşitli hediyeler dağıtan Tokat çalan müzik eşliğinde çocuklarla oyun oynadı.

Öğrencilerle sohbet edip şakalaşan Başkan Tokat, engelli vatandaşlara daha yaşanabilir bir Milas’ı hazırlamak amacıyla hizmet ürettiklerini söyledi. Başkan Tokat, “Milas’ta tüm engelleri ortadan kaldırmak ve engelli vatandaşlarımıza hayatı kolaylaştırmak için çalışıyoruz. Bu anlamda Milas Belediyesi olarak elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” dedi.

Milas’ta uzun yıllardır hizmet veren M.Önal Karadeveci Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Sevim Seringen ise ziyareti ve okula verdiği desteklerden dolayı Başkan Tokat’a teşekkür etti..

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık