Beklenmedik mağlubiyet aldılar

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Beklenmedik mağlubiyet aldılar

Milas Gençlikspor:1 Muğla Özpisispor:3

Maçın Hakemleri: Bilal Kalaycı, Muhammed Burak Belge, Uğurcan Uysal

Milas Gençlikspor: Muhammed, Okan, Alperen, Celal, Samet, Vedat, Ali Doğan, Mert, İzzet, Barış, İzzet

Yedekler: Ahmet, Serhat, Celal Can, Berkay, Halil İbrahim, Tayfun, Abdullah

Antrenör: Ali Akın Çilek

Özpisispor: Doğan, İlker, Hakan, Ferdi, İsmet, Oğulcan, Umut, Barış, Niyazi, Burak, Yavuz

Yedekler: Alihan, H.Tuğay, Murat, Oğuzhan, Osman, O. Faruk, A. Eren

Antrenör: Cavit Kılıç

Muğla Birinci Amatör Küme Ligi A grubunun şampiyonluk adaylarından biri olan Milas Gençlikspor, Pazar günü Güllük Stadyumu’nda konuk ettiği Özpisispor karşısında sahada varla yok arasında bir oyunla 3-1 mağlup oldu.

Sahaya galibiyet ve 3 puan için çıkan Milas Gençlikspor, maçın ilk yarısında vasat bir futbol ortaya koydu. Konuk takım daha dikkatli, ayağa pas yapan toplarla geliştirdikleri kontra ataklarla gol aradı.

Maçın henüz başlarında gelişen bir kontratakta konuk takım Özpisispor golü buldu. Kaleye ortalanan topa ceza sahası içinde Yavuz plase ile vurdu ve konuk takım maçta 1-0 öne geçti.

Ev sahibi takım ilk yarıda ne bir gol atağı yapabildi ne de kaleye şut atabildi. İlk yarı 1-0 tamamlandı.

Maçın ikinci yarısında her iki takımda oyuncu değişiklikleri oldu. Bu yarıda Gençlikspor Barış ve Halil İbrahim ile bulduğu net gol şanslarından yararlanamadı. Golü arayan Milas Gençlik, kalesinde sürpriz bir gol gördü. Kornerden gelen topa Niyazi kafayı vurdu ve skor, konuk takım adına 2-0 oldu.

Gol sonrası ataklarla skoru değiştirmek isteyen Milas Gençlikspor maçın sonlarına doğru kalesinde bir gol daha gördü. Konuk takım atağında ceza sahası içinde yapılan faule hakem penaltı dedi. Atışı Yavuz yaptı ve skoru 3-0 a taşıdı.

Maçın artı beş dakikasında Gençlikspor atağında Özpisisavunması ev sahibi takımın oyuncusunu ceza sahası içinde düşürünce bu kez penaltı atışı kazanan takım Milas Gençlik oldu. Atışı Vedat kullandı ve Vedat’ın bu golü ile maçın skoru da belirlenmiş oldu.

Milas Gençlikspor kendi sahasında beklenmedik bir yenilgi alarak haftayı puansız kapatıp, şampiyonluk yolunda yara aldı.

 

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık