Belediye Başkan Vekili’nden gazetemize ziyaret

​​​​​​​24 Temmuz Basın Bayramı kapsamında Milas Belediyesi Başkanvekili Mehmet Ateş basın kuruluşlarına ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette, basın çalışanlarının bayramı kutlanırken, çiçek ve çikolata hediye edildi. Bu kapsamda, Başkanvekili Mehmet Ateş, gazetemizi de ziyaret etti.

Belediye Başkan Vekili’nden gazetemize ziyaret

Ziyaret sırasında Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın selamlarını ileten Ateş, basın çalışanlarının bu önemli gününde yanında olmaktan büyük şeref duyduğunu belirtti. 1908’de basında sansürün kaldırılmasının çok değerli bir gelişme olduğunu belirterek gazetecilerin üstlendikleri sorumluluğun çok önemli olduğunu ifade eden Mehmet Ateş, “ Son dönemlerde basının Türkiye’deki durumu aşikar. Basının özgür, bağımsız, yol gösterici misyonu her zaman önemli bir kazanım olarak önümüzde durmaktadır. Gazetecilerin özgürce yazabildiği bir ortamda 24 Temmuz’u bir bayram havasıyla kutlamayı temenni ediyorum. Bütün basın çalışanlarının 24 Temmuz Basın Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum.” dedi.

Biz de kendisine, nazik ziyaretleri ve armağanları için teşekkürlerimizi ileterek, her zaman olduğu gibi, basının daha özgür olduğu, gerçekten sansürsüz günlere ulaşmak için mücadeleye devam edeceğimizi belirttik.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık