Belediye ekipleri çalışıyor..

​​​​​​​Milas Belediyesi pandemi döneminde de vatandaşlara hizmet vermeye son sürat devam ediyor. Bu kapsamda ilçemiz  Beçin Mahallesi Kıyılama Mevkii, Ahmet Çavuş - Hayıtlı, Kalem ve Cumhuriyet Mahallelerinde Milas Belediyesi’ne bağlı  ekipler tarafından bir dizi çalışma gerçekleştirildi.

Belediye ekipleri çalışıyor..

İlçemize bağlı mahallelerin eksikliklerini ve yapılması gereken çalışmaları yerinde inceleyen Milas Belediyesi ekipleri bu kapsamda çalışmalar yaparak vatandaşlara etkin hizmetler sunmaya devam ediyor.

Beçin Mahallesi kıyılama mevki ve Ahmetçavuş-Hayıtlı ve Cumhuriyet Mahallesi  Melisa Caddesi’nde  parke kaplama çalışmaları gerçekleştiren ekipler, Kalem Mahallesi’nde istinat duvarı örme ve aynı mahalleye bağlı dömendibi mevkinde büz tamiri ve koruge boru yerleştirme çalışmaları gerçekleştirdi.

Tüm mahallelerde eşit ve etkin hizmetlerin devam edeceğini belirten Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat, “Eksiklikleri yerinde tespit ederek vatandaşlarımızın istek ve talepleri doğrultusunda çalışmalarımız devam edecek. Milaslı vatandaşlarımızın en iyi hizmeti alabilmesi için elimizden gelen tüm gayretle çalışmalara devam edeceğiz” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık