Belediye ekiplerinin çalışmaları devam ediyor

Kent genelinde yaptığı çalışmalarla bölge ulaşımını konforlu hale getiren Milas Belediyesi ekipleri çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Belediye ekiplerinin çalışmaları devam ediyor
  • 15 October 2021, Friday 14:27

Kentin birçok noktasında yol yenileme çalışmaları gerçekleştiren Milas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşlara güvenli alanlar yaratmaya devam ediyor. Yolları daha konforlu hale getirmek için büyük bir özveri ile çalışan ekipler, belirlenen program çerçevesinde hizmetlerini sürdürüyor.

“8500 Metre Asfalt Kaplama, 3500 m2 Parke Kaplama Çalışması Tamamlandı”

Vatandaşların ulaşım konusunda yaşadıkları mağduriyetleri gidermek için çalışan ekipler Çakıralan, Gölyaka, Kazıklı ve Bozbük’te çalışmalarını tamamladı. Çakıralan Mahallesi’nde 3500 m2 parke kaplama çalışmasını, Gölyaka Mahallesi’nde 750 metre balıkçı barınağı ıslahı ve yol düzenleme çalışmasını, Kazıklı Mahallesi’nde 7500 metre ve Bozbük Mahallesi’nde 1000 metre 2. kat sathi asfalt kaplama çalışmasını tamamlayan ekipler, bölgede yaya ve araba ulaşımını konforlu hale getirdi.

“Milas’ımız İçin İnsanımız İçin”

Gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili konuşan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, “Çalışmalarımızı hızlandırdık. Yurttaşlarımızın talepleri doğrultusunda çalışma programımızı belirliyoruz. Gölyaka, Çakıralan, Bozbük ve Kazıklı Mahallelerimizde yaptığımız çalışmalarla birlikte ulaşımı daha konforlu bir hale getirdik. Milas’ımızı için insanımız için her gün çalışmaya ve her gün hizmet üretmeye devam ediyoruz. Çalışmalarda emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık