Berberler ve Kuaförleri Belediye Dezenfekte Edecek

Dün akşam açıklanan normalleşme takvimine göre 11 Mayıs’ta işyerlerini belli kurallara uyarak işbaşı yapacak olan esnafa, Milas Belediyesi’nden önemli bir katkı geldi. Bu sabah Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Celal Devrim’le bir toplantı yapan Belediye Başkanı Muhammet Tokat, belediyenin sosyal medya hesaplarından bir açıklama yaptı.

Berberler ve Kuaförleri Belediye Dezenfekte Edecek

Berber, kuaför ve güzellik merkezlerinin 11 Mayıs itibariyle işbaşı yapacağını belirten Başkan Tokat, “Çarşamba günü işyerlerinizin temizliğini yapın, biz de belediye ekiplerimizle işyerlerinizi dezenfekte ederek, sizlerin işbaşı yapmanızı yardımcı olacağız. Esnaf Sanatkarlar Odamızla detaylarını görüştük, planlamamızı yaptık. Sizler Çarşamba günü işyerlerinizin genel temizliğini yaparsanız, biz de Perşembe günü Milas ve Beçin merkezdeki, Cuma günü ise diğer belde ve mahallelerimizdeki işyerlerini, ekiplerimiz aracılığı ile dezenfekte edeceğiz ve hem sizlerin hem de müşterilerinizin kullanımı için maske ve eldiven dağıtacağız” dedi.

Başkan Tokat, henüz genelge ellerine ulaşmadığı için ayrıntı veremeyeceğini, ama giyim pazarını da açmayı düşündüklerini, genelge geldikten sonra bu konuda da esnafın bilgilendirileceğini belirtti.

Editör: Şahin ŞAHİN
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık