BİK’ten gazetecilere BOREL Dezenfektan

Basın İlan Kurumu, koronavirüsle mücadele kapsamında, mesleğini icra eden basın mensuplarına BOREL dezenfektan dağıtımı yapıyor.

BİK’ten gazetecilere BOREL Dezenfektan

BOREL el dezenfektanları Basın İlan Kurumu (BİK) Genel Müdürlüğü tarafından şube müdürlükleri aracılığıyla basın kuruluşlarına dağıtılıyor. BİK Muğla Şube Müdürü Muharrem Mermertaş konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Basın İlan Kurumu olarak, Covid-19 salgınına karşı ülkemiz genelinde yürütülen mücadelede basın mensuplarımızı yalnız bırakmıyoruz. Yerli üretimimiz olan BOREL’i, tüm Türkiye'de olduğu gibi Muğla’da da, bu zor günlerde gecesini gündüzüne katarak, fedakarca çalışan basın çalışanlarımıza ETİMADEN’in hediyesi olarak ulaştırıyoruz. Bu hayati öneme sahip jestten ötürü ETİMADEN'i tebrik ediyorum. Ayrıca göstermiş olduğu duyarlılık nedeniyle BİK Genel Müdürümüz Sayın Rıdvan Duran'a da basın mensubu meslektaşlarım adına teşekkür ediyorum" dedi.
Kısa bir süre önce yerli ve milli bor katkılı el dezenfektanı BOREL seri üretime başlandığını belirten BİK Muğla Şube Müdürü Mermertaş, “Bu önemli katkılarından dolayı ETİMADEN’i tebrik ediyoruz. COVID-19’la mücadelede dezenfektan kullanımı büyük önem arz ediyor. Yerli ve milli bor katkılı el dezenfektanı etil alkol, gliserol, bor, aloe vera, lavanta, çay ağacı, yağ ve su karışımıyla üretildi. Antibakteriyel ve antifungal özelliklerdeki çözeltiyle geliştirilen borlu el dezenfektanımız, içeriği sayesinde ellerin nemliliğini koruyor ve cildin tahriş olmasını önlüyor. Böylece üst dokusuna zarar vermeden cildimizi dıştan gelecek etkilere karşı koruyor” dedi.

 

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık