Bilardo Şampiyonu Kupasını Aldı

 Şampiyon Tarık Yavuz

 Bilardo Şampiyonu Kupasını Aldı

Milas Akademi Bilardo Spor Salonun’un açılışı nedeniyle Türkiye Bilardo Federasyonu tarafından 5-9 Aralık tarihleri arasında Milas’ta düzenlenen Ege Bölgesi 3 Band Bilardo Şampiyonası 9 Aralık Pazar günü oynanan şampiyonluk maçı ile tamamlandı.
Ege Bölgesinin 64 Bilardo sporcusunun iştirak ettikleri resmi turnuvaya ev sahipliğini, işletmeciliğini Ahmet Kaya’nın yaptığı Bilardo Spor Kulübü Salonu üstlendi.
Milas Belediyesi, Milas Gençlikspor Kulübü ve Mylasa 48’in katkı ve destek verdiği Ege Bölgesi Bilardo Şampiyonası’nın şampiyonluk karşılaşması İzmirli sporcu Tarık Yavuz ile Aydınlı sporcu Hayri Kılıç arasında oynandı.
Hakemliğini Tulga Sarıtaç’ın üstlendiği şampiyonluk maçında Tarık Yavuz rakibi Hayrı Kılıç’ı 40- 26 lık skorla yenerek Milas Ege Bölgesi Bilardo Şampiyonu oldu.
Kupa ve Madalya Töreni
Milas Ege Bölgesi Bilarda Şampiyonası’nın final karşılaşması sonrasında şampiyonada dereceye giren sporculara madalya ve kupaları da verildi.
Turnuvanın üçüncülüğünü kazanan sporcular Ertan Atman ile Deniz Karagöl’e Kupalarını Milas Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Celal Devrim ile Gıda Yapanlar ve Satanlar Odası Başkanı Mustafa Sezgin verdiler. Sporcuların madalyalarını ise Türkiye Bilardo Federasyonu Muğla Temsilcisi Hasan Pamuk ve Turnuvanın başhakemi Mehmet Tevfik Hokka verdiler.
Milas Ege Bölgesi 3 Bant Bilarda Şampiyonası şampiyonu olan İzmirli sporcu Tarık Yavuz kupa ve madalyasını Milas Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Çöllüoğlu ‘ndan aldı.
Milas’ta ilk kez düzenlenen Ege Bölgesi 3 Bant Bilardo Şampiyonası, turnuvada derece alan sporcuların, hakemlerin ve turnuva komitesinin bir anı fotoğrafıyla sonlandırıldı.

,

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık