Birliğim Gıda resmen açıldı

Adem Kankaynar

Birliğim Gıda resmen açıldı
  • 19 September 2018, Wednesday 8:06

Son yıllarda kendini sürekli yenileyen, farklı alanlarda yeni projeler üreten ve bu yönüyle bölgenin ve ülkenin en önemli birliklerinden biri haline gelen Milas Süt Üreticileri Birliği, kendi ürünlerinin satıldığı Birliğim Gıda Kasap ve Şarküteri A.Ş.’nin resmi açılışını yoğun bir katılımla gerçekleştirdi.

İlçemiz Hacıilyas Mahallesi Gümüşkesen Caddesi (Kapalı Giyim Pazarı) karşısında hizmete açılan Birliğim Gıda Kasap ve Şarküteri A.Ş. için düzenlenen törene; Milas Kaymakamı Eren Arslan, Milas Belediye Başkan Yardımcısı Zeynep Çınar, İlçe Emniyet Müdürü Turgay Ava, İYİ Parti Milas İlçe Başkanı Mehmet Çayırlı, MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer, S.S. 153 Nolu Milas Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Satış Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Gül, Milas Şoförler ve Otomobilciler Odası adına yönetim kurulu üyesi ve aynı zamanda Şehiriçi dolmuşları başkanı Ahmet Arıcı, Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Celal Devrim, Bakkallar ve Tekel Bayileri Odası Başkanı Özay Sabancı, Gıda Maddeleri Yapanlar ve Satanlar Odası Başkanı Mustafa Sezgin, Milas Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Mehmet Çoban, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Eşref Arslan, Belediye Meclis Üyesi ve aynı zamanda Milas Yörük-Türkmen Kültür Derneği Başkanı Mevlüt Kiriş, Milas Yörük Obaları Kültür Derneği Başkanı Erkan Turgut, çok sayıda mahalle muhtarı, siyasi parti temsilcileri, ilçemizdeki birçok bankanın müdürleri ve diğer davetliler katıldı.

Milas Kaymakamı Eren Arslan’ın başka bir programı olması ve açılıştan erken ayrılması nedeniyle açılış kurdelası kesilerek hizmete açılan Birliğim Gıda Kasap ve Şarküteri A.Ş. hakkında, davetlilere bilgi veren Milas Süt Üreticileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Gezgin;

“Üreticiden doğrudan tüketiciye, doğal ve bütünüyle hijyen kurallarına uygun olarak ulaştırılan ürünlerden et, süt ve süt ürünleri kendimize ait. 2019 yılında Milas Organize Sanayi Bölgesi’nin tamamlanmasıyla orada açacağımız tesiste bu ürünleri bir marka değeri altında daha geniş kitlelere ulaştıracağız. Bu ilk marketin dışında özellikle çevre yolu üzerinde yeni bir yer daha açacağız” diyerek, özellikle et-süt ve süt ürünlerinin işlenişi hakkında bilgi verdi.

Muğla bölgesinde ilk olan ‘Süt Matik’ hakkında da bilgi veren Başkan Ali İhsan Gezgin; “El değmeden 4 derece soğuklukta tutulan süt, günlük olarak marketimize geliyor ve el değmeden tüketiciye ulaşıyor” dedi.

 

 

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık