​​​​​​​“BİRLİK VE BERABERLİK BAŞARININ ANAHTARIDIR”

​​​​​​​Türkiye Büyük Erkekler Birinci Voleybol Ligi’nde ilimizi ve ilçemizi temsil eden Milas Belediyespor’un takım kaptanı Görkem Yazgan, ligin ilk yarısını değerlendirerek, “başarımızdaki temel etken takım içersindeki arkadaşlık, iletişim ve uyumdur” dedi.

​​​​​​​“BİRLİK VE BERABERLİK BAŞARININ ANAHTARIDIR”

Ligin ilk yarısını 20 Aralık Pazar günü Milas Atatürk Spor Kompleksi’nde oynadıkları ve 3-0 kazandıkları Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor karşılaşmasıyla averajla lider olarak tamamlayan Milas Belediyespor Voleybol Takımının Kaptanı Görkem Yazgan, gazetemize yaptığı açıklama ile, ilk yarı maçlarını, takım içersindeki birlik ve beraberliği değerlendirerek spor yaşamıyla ilgili bilgiler verdi.

Görkem Yazgan, Voleybola 2003 yılında Fenerbahçespor Kulübü’nde başladığını belirterek şu açıklamayı yaptı:

 Voleybolla Fenerbahçe’de Buluştum

“Voleybolla tanışmam 2003 yılında oldu. Beden Eğitimi Öğretmenim Selma Arın sayesinde voleybola Fenerbahçe alt yapısında başladım. Alt yapıda yıldız ve genç milli voleybol takımlarımızda forma giydim. Alt yapıda yaşım dolduktan sonra Fenerbahçe’den ayrıldım. MEF Okulları, Düzce Belediyespor, Kahramanmaraşspor, Afyonspor, Beşiktaş ve Solhanspor’da voleybol hayatıma devam ettim.

2018 yılında Milas Belediyespor’a transfer oldum.

Öncelikle belirtmeliyim ki Milas Belediyespor her anlamda benim voleybol hayatıma anlam kattı. Yönetim, taraftarlar, antrenör ekibi çok iyi bir yer olan Milas Belediyespor ile buluşmaktan çok mutlu oldum.

Bu sene başında takımımın Teknik Sorumlusu Osman Çakıray Hocam bana kaptanlık görevini verdi. Ve 1 sene aradan sonra takımın kaptanı ve pasörü olarak geri döndüm.

Bu sezon genç ama hedefi olan bir kadromuzla ligde mücadele ediyoruz. Bizler hedefimiz doğrultusunda her takımdan daha çok çalışıyoruz. Sezona çok iyi bir başlangıç yaptık. Zaten aldığımız sonuçlardan ve oynadığımız oyundan bu başarılı başlangıcımız da bellidir. Ligde 11 maç yaptık 10 galibiyet aldık, sadece 1 mağlubiyetimiz var. İlk yarıyı lider olarak tamamladık. Takım olarak sahada her zaman sporcular ve teknik yönetim tek yumruk oluyoruz, çünkü biz saha içi ve saha dışında birbirimizle iletişimi iyi olan ve birbirine güvenen bir takımız. En küçüğümüzden en büyüğümüze kadar herkes birbirine saygı gösteriyor ve birbirini dinliyor. Başarının temel anahtarı zaten bu birlik ve beraberlik değil midir? Her lig maçımız öncesinde sabah kahvaltımızda takımımızın antrenörleri, yönetimdeki büyüklerimiz ve kulüp başkanımızla birlikte oluyoruz ve maç öncesinde bir değerlendirme yapıyoruz. Tüm bu hareketler başarımızı perçinlemek içindir ve bizler bu tür davranışlardan olumlu olarak etkileniyor ve mutlu oluyoruz.

Bu sezon biz sporcular için en kötü olay takımımızın taraftarlarıyla tribünlerde birlikte olamamaktır. Pandemi nedeniyle maçlarımız seyircisiz oynanmaktadır. Ancak bizler Milas halkının voleybolu ne kadar çok sevdiğini gayet iyi biliyoruz. Keşke galibiyet serimize ve sevincimize taraftarlarımız da tribünlerden ortak olabilseydiler. Yine de internet yoluyla maçlarımızı izlediklerini ve bizlere gönülden destek olduklarını biliyoruz.

Taraftarlarımız tribünlerde olmasalar da bizleri desteklediklerini ve aldığımız seri galibiyetlerle mutlu olduklarını iyi biliyor ve bu destekler için Milas halkına ve taraftarlarımız çok teşekkür ediyoruz.

Umarız ki pandeminin azalmasıyla belki ikinci yarı maçlarımızda yine tribünlerde taraftarlarımızla buluşabiliriz.

En büyük isteğimiz taraftarlarımızın bizi tribünlerden izlemesidir.

Milas Efeler Ligini Hak Ediyor

Milas’ı Efeler Liginde görmek ve Efeler Liginde ki Milas takımında forma giymek beni ve takımdaki tüm arkadaşlarımı mutlu edecektir.

Milas şehrinin Efeler Liginde mutlaka bir takımı olmalıdır. Çünkü Milas bu güzelliği hak etmektedir.

İkinci yarı maçlarımız 24 Ocak’ta başlayacaktır. Milas Belediyespor Kulübü Voleybol Takımı olarak ilk yarıda gösterdiğimiz başarıyı gösterebilmek için çok çalışacağımızdan herkes emin olsun.

Ligi lider olarak tamamlayarak Ankara’da oynanacak olan Play Off maçlarına katılacağımıza hepimizin inancı büyüktür.

Play Off karşılaşmalarında ise elimizden gelenin en iyisini yapacağımızı buradan sizin aracılığınız ile belirtmek istiyorum.

Milas Halkının ve taraftarlarımızın Yeni Yılını en içten dileklerimizle kutluyor ve ikinci yarı maçlarımızda yeniden birlikte olabilmek dileğimle hepinize selamlarımızı sevgilerimizi söylüyor ve siz basın mensuplarımıza da bizlere verdiğiniz destek nedeniyle teşekkür ediyorum.”

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık