Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Bisikletli Süvarilere Yol Dayanmıyor

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Bisikletli Süvarilere Yol Dayanmıyor

Geçtiğimiz hafta sonu Milas MİDOBİS üyeleri Bisikletli Süvariler’den 7 sporcunun katıldığı 43 kilometrelik Selimiye Mahallesi parkuru güzel bir havada gerçekleştirildi…

Milas Türkan Saylan Parkı’nda buluşan Bisikletli Süvariler havanında güzel olmasını fırsat bilerek hep birlikte 43 kilometre pedal çevirerek Selimiye Mahallesi Bisiklet gezisini gerçekleştirdiler.

Selimiye Mahallesinde bir süre dinlenen 7 kişilik grup dönüş yolunda Dibekdere, Küçük Dibekdere, Kafaca, Epçe, Çınarlı, Bahçeburun, Kızılcayıkık ve Kırcağız Mahallelerini de gezerek mahalle sakinleri ile tanıştılar.

Selimiye bisiklet gezisi ile ilgili bir açıklama yapan MİDOBİS üyesi Serdar Murat Sarı “gezilerimizi mahallerimizdeki yaşayan insanlarımızı ve mahallelerimizin doğal güzelliklerini görmek tanımak ve bizleri yakından takip eden doğa ve bisiklet tutkunlarına da bu güzellikleri aktarmak amacıyla yapıyoruz” dedi.

Havaların ısınması ve güzelleşmesiyle birlikte hafta içlerinde de bisiklet gezileri düzenleyeceklerini söyleyen Serdar Murat Sarı yaptıkları basit doğa gezilerine bisiklet severleri davet etti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis