Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı’na bıçaklı saldırı!..

Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcısı Önder Batmaz, belediye personeli tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Çıkan arbedede Başkan Yardımcıları Önder Batmaz ve Emel Çakaloğlu'nun da aralarında bulunduğu 3 kişi hafif yaralandı.

Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı’na bıçaklı saldırı!..
  • 16 December 2020, Wednesday 16:14

Belediyenin Veteriner İşleri Müdürlüğü bünyesinde çalıştığı öğrenilen Kenan K., yerinin değiştirilmesi nedeniyle,  sabah saatlerinde geldiği Konacık’taki Bodrum Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nde, Belediye Başkan Yardımcıları Önder Batmaz ve Emel Çakaloğlu ile tartışmaya başladı. Yanında getirdiği bıçakla Başkan Yardımcısı Önder Batmaz’a saldıran Kenan K., çevredekilerin müdahalesi sonrası motosikleti ile bölgeden uzaklaştı. Çıkan arbede sırasında Önder Batmaz ve Başkan Yardımcısı Emel Çakaloğlu'nun da aralarında bulunduğu 3 kişi hafif şekilde yaralandı.

İddiaya göre elindeki bıçağı araziye atan Kenan K., bir süre sonra tekrar müdürlüğe döndü. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen emniyet güçleri, şahsı gözaltına alarak karakola götürdü.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras olayla ilgili yaptığı açıklamada; “Veterinerlik işlerinde çalışan bir personel burada başkan yardımcılarımıza ölüm tehditleri ve bir saldırıda bulunmuş. Emniyet ve savcılığımız dereye girdi. Kendisini de şu an aldılar. Tabiki sonuna kadar arkadaşlarımızın arkasındayız. Bu şekilde şiddetle hiçbir yere varılamayacağını herkesin bilmesi lazım. Ama çok ucuz atlatılmış bir konu. Çünkü gerçekten çok hazırlıklı ve taammüden arkadaşlarımıza zarar vermeye gelmiş. Yaralı şu anda yok. Arkadaşlar müdahale ve boğuşma sırasında kısa bir şeyler yaşamışlar. Ancak Allah’a şükür ağır yaralı yok. Çok ucuz atlatıldı. İçerideki arkadaşlarla boğuşmuş, onu dışarıya çıkarmaya çalışmışlar, elinde bıçakla. Daha sonra bıçağı atmış gelmiş, emniyet güçleri almış. Ama biz sonuna kadar bu davanın takipçisi olacağız. Hiçbir arkadaşımızın kılına zarar gelsin istemeyiz” dedi.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık