Bodrum'daki dev projenin ihalesi canlı yayımlandı

Muğla Büşükşehir Belediyesi, Bodrum ve Fethiye'ye yapılacak olduğu dev altyapı yatırımlarının Bodrum ihalesini gerçekleştirdi. Bodrum'un 8 mahallesinin altyapı imalatını yapacak olan MUSKİ Genel Müdürlüğü, 7 firmanın katıldığı "Bodrum İlçesi Kanalizasyon Şebeke Yapım İşi" ihalesini sosyal medya adreslerinden canlı olarak kamuoyuyla paylaştı.

Bodrum'daki dev projenin ihalesi canlı yayımlandı

Dünya Bankası'nın "Sürdürülebilir Şehirler Projesi" kapsamında İller Bankası ile sözleşmesini imzaladığı kredi paketi ile 83 Avro değerindeki finansman desteği alan Muğla Büyükşehir Belediyesi, Fethiye ve Bodrum'un atık su altyapısının güçlendirilmesi için yapacağı çalışmaların ilk ihalesini gerçekleştirdi. 

"Bodrum İlçesi Kanalizasyon Şebeke Yapım İşi" ihalesinin 1. Oturumunu gerçekleştiren MUSKİ Genel Müdürlüğü, ihaleyi sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayımladı. MUSKİ Genel Müdürlük binası toplantı salonunda gerçekleşen ihale, Cuma saat 10.15'de başladı. Bodrum ilçesinin Akyarlar, Turgutreis, Gümüşlük, İslamhaneleri, Peksimet, Koyunbaba ve Geriş mahallelerine yapılacak kanalizasyon hattının ihalesine toplam 7 firma katıldı.

Yaklaşık 38 dakika süren ihale sonucu, katılan firmalar tekliflerini sundular. MUSKİ Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, yapılacak değerlendirme sonucu yüklenici firma belli olacak ve 8 mahallenin kanalizasyon hattı, terfi hattı ve üst yapıları, yüklenici firma tarafından gerçekleştirilecek. 

Ayrıca, Fethiye ilçesi Ölüdeniz Mahallesi Hisarönü ve Ovacık mevkiileri kanalizasyon şebeke ve terfi hattı yapım ihalesi, 1 Ekim 2019 MUSKİ Genel Müdürlüğü'nün sosyal medya hesabından canlı olarak yayımlanacak.

Editör: Gülçin Erşen
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık