Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Bodrumspor berabere, Muğlaspor galip

İlimizi Profesyonel Futbol Liglerinde temsil eden takımlarımızdan 2.Lig Kırmızı grupta mücadele eden Bodrumspor A.Ş 10 Mart Çarşamba günü deplasmanda oynadığı maçta ev sahibi takım Kırklareli Belediyespor ile 2-2 berabere kaldı ve haftayı 1 puanla kapattı.

Bodrumspor berabere, Muğlaspor galip

Üçüncü Lig 4.grupta yer alan lig sonuncusu Muğlaspor ise deplasmanda rakibi Kırklareli Büyük Anadoluspor'u 3-2 yenerek haftayı 3 puanla tamamladı.

İlimizi Üçüncü Lig 2.grupta temsil eden lider takipçisi şampiyonluk adayı Fethiyespor ise bay takım olduğu için haftayı maç yapmadan geçirdi.

Pazarspor:3 Bodrumspor A.Ş:3

İkinci Lig Kırmızı Grupta yer alan ve aldığı seri galibiyetlerle  Birinci Lig Play Off maçları için avantajlı bir duruma gelen ilimiz takımı Bodrumspor A.Ş., 10 Mart Çarşamba günü deplasmanda oynadığı maçta rakibi Pazarspor ile 3-3 berabere kaldı.

Pazarspor maçına galibiyet parolası ile çıkan Bodrumspor A.Ş karşılaşmanın ilk yarısını Murat Elkatmış'ın attığı gollerle 2-0 kapatmasına rağmen maçın ikinci yarısında bu skoru koruyamadı.

Ev sahibi takım Pazarspor karşılaşmanın ikinci yarısında dakika 61'de Hakan Aydın ile skoru 2-1'e getiren golü attı, arkasından dakika 83'te Feyyaz Aydil ile skoru 2-2'ye eşitledi.

Maçın son dakikalarında Bodrumspor dakika 90'da Celal Dumanlı ile bir kez daha öne geçerek skoru 3-2 yaptı, ancak bu gol sonrasında ev sahibi takım Pazarspor  dakika 91'de Feyyaz Aydil ile bir gol daha buldu ve karşılaşma  3-3 berabere tamamlanarak her iki rakım sahadan 1'er puanla ayrıldı.

Haftalar Sonra Galibiyetle Tanıştı

Kırklareli Büyük Anadoluspor: 2 - Muğlaspor: 3

İlimizi Üçüncü Lig 3.grupta temsil eden ligin son sırasında yer alan Muğlaspor, haftalar sonra nihayet galibiyetle tanıştı.

Ligde  12 puanla düşme hattında yer alan ilimiz temsilcisi  geçtiğimiz hafta içinde oynadığı lig maçında deplasmanda Kırklareli Büyük Anadoluspor'u 3-2 yenerek  ligde ikinci galibiyetini alarak 3 puan sevincini yaşadı.

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık