Bodrumspor TFF 1.Lig’e yükseldi

TFF 2. Lig play-off final maçında Karacabey Belediyespor'u mağlup eden Bodrumspor, TFF 1. Lig'e yükseldi. Bodrum'da yeşil beyazlı taraftarlar sokağa döküldü, şampiyonluk kutlaması  yaptı.

Bodrumspor TFF 1.Lig’e yükseldi

Bir dönem Yeni Milasspor’un rakibi olarak Muğla Süper Amatör Ligi’nde mücadele eden Bodrumspor, BAL’a yükselişinin 10. yılında TFF 1. Lig’e çıkmayı başardı.

Uzun yıllar boyunca Amatör Lig'de mücadele eden Bodrumspor, tarihinde ilk kez TFF 1. Lig'e yükselme başarısı gösterdi. 3 sezon (2012-2015) arasında Bölgesel Amatör Lig'te mücadele eden Bodrumspor, 2015-2017 sezonunda TFF 3. Lig'de mücadele etti. 2017 sezonunda çıktığı TFF 2. Lig'den ise TFF 1. Lig'e 2022 yılında yükselme başarısını gösterdi.

Pazar günü İzmir’de oynanan maçta Karacabey Belediyespor'u 3-0'lık skorla yenen yeşil beyazlılar  TFF 1. Lig'de boy gösterecek.

Maçı CHP Muğla Milletvekili Süleyman Girgin, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ile birlikte çok sayıda siyasetçi izledi.

 

MİLASLILARDAN BODRUM’A DESTEK

Öte yandan kardeş ve komşu ilçemiz Bodrum’un takımı Bodrumspor için Yeni Milasspor taraftarları da maçı izlemeye gitti. Ellerinde Milasspor atkılarıyla maçı izleyen Milassporlular, Bodrumspor için marşlar söyledi.

FETHİYE 2. LİG’TE

Muğla’nın 3. Lig’te mücadele eden takımı olan Fethiyespor ise, geçtiğimiz hafta İçel İdmanyurdu ile karşı karşıya geldi. Seri penaltı atışları sonucunda İçel İdmanyurdu’nu 5-4 mağlup eden Fethiyespor, TFF 2. Lig’e yükseldi.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık