Bodrumspor ve Muğlaspor’un kupa sınavı bugün

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR -

Bodrumspor ve Muğlaspor’un kupa sınavı bugün

B.B.Bodrumspor - Gazişehir Gaziantepspor

2. Lig Kırmızı Grup 3. hafta mücadelesinde Sancaktepe Belediyespor ile 2 - 2 berabere kalan Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda bugün Gazişehir Gaziantep ile karşılaşacak.

Geçen Haftasonu Bodrum Şehir Stadı’nda Sancaktepe Belediyespor ile oynanan lig maçında 1 puanla yetinen B.B.Bodrumspor, Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur karşılaşmasında TFF 1. Lig takımlarından Gazişehir Gaziantep ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

Bodrum Şehir Stadı’nda gerçekleştirilen son antrenmanlarını da tamamlayan B.B.Bodrumspor, kupa maçının ardından da Cumartesi günü Diyarbakır deplasmanında oynayacağı Amed Sportif Faaliyetler maçına hazırlanacak.

Bodrum Belediyesi Bodrumspor ile Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü arasında bugün Bodrum Şehir Stadı'nda oynanacak Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur maçının başlangıç düdüğü ise 15.30’da çalacak.

Muğlaspor - Etimesgut Belediyespor

Bugün Saat 15.30 da ilimizi Üçüncü Lig 2. Grupta temsil eden Muğlaspor da kendi saha ve seyircisi önünde Ankara Etimesgut Belediyespor ile kupa maçına çıkacak.

Muğlaspor, kupada ilk maçında Muğla Atatürk Stadyumunda Aydın 1923 takımını yenerek ikinci maç yapma hakkını kazanmıştı. Tek maç ve eleme usulü oynanacak kupa maçları sonrasında rakiplerini yenen takımlar bir üst turda oynama hakkını elde edecekler.

Fethiyespor - Nazillispor

İlimizi Türkiye İkinci Ligi Beyaz grupta temsil eden Fethiyespor ise kupa karşılaşmasını 20 Eylül Çarşamba günü Fethiye Stadyumu’nda Nazillispor ile yapacak. Karşılaşmanın başlama saati 20.30.

 

Geçen Haftasonu oynanan lig maçlarının sonuçları

B.B.Bodrumspor: 2 - Sancaktepespor: 2

Fethiyespor: 0 - Gümüşhanespor: 2

Tire 1922 Spor: 0 - Muğlaspor: 0

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık