Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Bodrumspor yarı final biletini kaptı

Bodrumspor, Play-Off çeyrek final ilk maçında sahasında konuk ettiği Göztepe’yi 3-1 mağlup etti. Yeşil-beyazlı ekip tur atlayan taraf olurken, taraftarlar ve futbolcular büyük sevinç yaşadı.

Bodrumspor yarı final biletini kaptı

Yolun Sonunun Süper Lig Olmasını Temenni Ediyorum

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ve Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ın beraber izlediği Bodrumspor-Göztepe maçının ardından Başkan Tokat bir paylaşımda bulunarak; “Kardeş Şehrimiz Bodrum'un güzide takımı Bodrumspor'un Süper Lige yükselme yolunda oynadığı play-off müsabakası olan Göztepe maçını takip ettik. Rakibini 3-1'lik skorla mağlup ederek önemli bir galibiyet elde eden Bodrumspor'u kutluyor, yolun sonunun Süper Lig olmasını temenni ediyorum.” Dedi.

Tur atlayan taraf oldukları için mutlu olduğunu ifade eden Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir ise, “Sezonun başından beri bizleri, yönetimimizi, taraftarımızı mutlu eden oyuncu kardeşlerim bugün gerçekten verdiği görevleri layıkıyla yerine getirdiler” dedi.

Spor Toto 1’inci Lig Play-Off ilk tur maçında Bodrumspor sahasında Göztepe’yi konuk etti. Maçın ilk yarısına hızlı başlayan yeşil-beyazlı ekip 16’ıncı dakikada Cenk Şen’in golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarının uzatma dakikalarında İsmail Köybaşı’nın ters vuruşunda top kendi ağlarına gitti. Bodrumspor soyunma odasına 2-0 önde girdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında her iki takımda baskılı oyun sergiledi. Göztepe 89’uncu dakikada Atınç’ın golüyle farkı 1’e indirdi. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında Umar sahneye çıktı ve takımının 3’üncü golünü atarak taraftarını coşturdu. Maçın geri kalan dakikalarında gol olmazken tur atlayan taraf Bodrumspor oldu. Yeşil-beyazlı ekip ve taraftarlar büyük sevinç yaşarken, Göztepe ise büyük üzüntü yaşadı.

Çok Farklı Bir Noktaya Geldik…

Galibiyetten dolayı mutlu olduklarını ifade eden Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Maç çok zordu. Sezonun başından beri bizleri, yönetimimizi, taraftarımızı mutlu eden oyuncu kardeşlerim bugün gerçekten verdiği görevleri layıkıyla yerine getirdiler. Göztepe takımı çok etkili bir takım. Doğru kapattık, doğru çıktık. Neticesinde galip gelmeyi bildik. Oyuncu kardeşlerimi bir kere daha tebrik ediyorum. Çok iyi mücadele ettiler, son 3 takım arasına kaldık. Bu akşam rakibimiz belli olacak. Çok farklı bir noktaya geldik. İnşallah bununda üstesinden gelebiliriz” dedi.

Çok Mutsuz ve Üzgünüz

Göztepe teknik direktörü Şakir Özkayımoğlu da, “Çok mutsuz ve üzgünüz. Buraya kadar getirip bura da bırakmak bizi çok üzdü. Şahane bir futbolcu topluluğu ve bizde birbirine kenetlenmiş şahane bir aile vardı. 14 maç üst üste kaybetmeden 15’inci maçta mağlup olduk. Final maçları önemli. İçeride tecrübesiz oyuncularımız var. Hata yapabilirler, final maçında iyi olan taraf Bodrumspor’du. Bodrumspor hak ederek galibiyeti aldı ve bir üst tura çıktı. Bütün oyuncu kardeşlerimi ayrı ayrı kutluyorum. İnanılmaz iş başardık, çocuklar çok çaba sarf ettiler” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis