Bodrumspor’dan tarihi fark

​​​​​​​Bodrumspor A.Ş:7 Mamakspor:2

Bodrumspor’dan tarihi fark

Türkiye İkinci Profesyonel Futbol Ligi Kırmızı g

Grupta ilimizi temsil eden Bodrumspor A.Ş geçtiğimiz hafta sonu Bodrum Şehir Stadyumunda oynadığı lig maçında Ankara Mamakspor’u 7- 2 lik bir farkla yenerek ligdeki 3. Galibiyetini aldı.

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ta Bodrumspor A.Ş Başkanı Rıza Karakaya ile birlikte maçı izleyerek ilimiz takımına tribün desteği verdiler.

Bol gollü geçen lig maçında karşılaşmanın tamamında oyuna hâkim olan taraf Bodrumspor oldu.

Bodrumspor aldığı bu farklı galibiyetle 9 Aralık Çarşamba günü oynayacağı deplasman maçı Pendikspor karşılaşması öncesinde büyük bir moral kazanmış oldu.

Fethiyespor’da farklı yendi

Fethiyespor:5 İskenderunspor:0

Türkiye Üçüncü Lig 2.grupta ilimizi temsil eden Fethiyespor geçtiğimiz hafta içinde oynadığı lig maçında rakibi İskenderunspor’u Fethiye Stadyumunda 5-0 yenerek lig liderliğini devam ettirdi.

10 Aralık Perşembe günü deplasmanda Belediyespor Kütahya ile karşılaşacak olan Fethiyespor bu sene aldığı başarılı sonuçlarla ikinci lige adım adım yaklaşıyor.

Muğlaspor Covit 19’a takıldı

 İlimizi Üçüncü Lig dördüncü grupta temsil eden Muğlaspor geçtiğimiz hafta içersinde deplasmanda oynayacağı Silivrispor karşılaşmasına ev sahibi takımın Covitli sporcu sayısının fazla olması nedeniyle gidemedi.

 9 Aralık Çarşamba günü Muğla Atatürk Stadyumunda Siirt İl Özelidarespor ile karşılaşacak olan ilimiz takımı Muğlaspor bu maçın hazırlıklarına teknik sorumlu Egemen Urhan yönetiminde başladı.

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık