Bu Gençlerde Işık Var

ÖNDER Spor Haber / Hüseyin AÇAR

Bu Gençlerde Işık Var

İlçemizi Muğla futbol liglerinde alt yapılarda temsil eden Yeni Milasspor, Milas Gençlikspor ve Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor Futbol takımlarının genç sporcuları, oynadıkları takımlardaki başarılı futbolları ile dikkatleri çekmeye devem ediyorlar.

Son olarak geçtiğimiz hafta sonu Milas Selimiye Stadyumunda formasını giydikleri futbol takımları ile saha içinde mücadele eden genç futbolcular hırslı, azimli ve düzgün oyunlarıyla maçların heyecanlı ve daha renkli geçmesine neden oluyorlar.

U17 liglerinde ilçemizi temsil eden Yeni Milasspor, Milas Gençlikspor ve Beçin Gençlikspor Futbol Takımları Selimiye Stadyumunda 20 Ekim Cumartesi günü sahaya çıkarak maçları izleyenlere keyifli anlar yaşattılar.

U 17 liginin ilk maçında Milas Gençlikspor ile Yeni Milasspor takımları sahaya çıktılar. Mustafa İçöz’ün antrenörlüğünü yaptığı Yeni Milasspor U17 takımı Güray Fedakâr’ın antrenörlüğünü yaptığı Milas Gençlikspor’u 5-1 yendi.

Günün ikinci maçında ise ilçemizin bu ligdeki bir başka takımı olan antrenörlüğünü Mehmet Kabak’ın yaptığı Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor, rakibi Yatağanspor’u 4-1 yenerek haftayı 3 puanla kapattı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık