Bugün PTT’de kan bağışlayabilirsiniz

ÖNDER Haber -

Bugün PTT’de kan bağışlayabilirsiniz

İlçemizde kan bağışı çalışmalarını aralıksız sürdüren Türk Kızılay Milas Şubesi, kurumlarla da işbirliği yaparak bağışçı sayısını artırmaya çalışıyor… Çalışmalar kapsamında bugün PTT Milas Şubesi’nde kan bağışçılarına ulaşılmaya çalışılacak…

Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) Anonim Şirketi ile Türk Kızılay’ı arasında imzalanan protokol kapsamında ülkemiz genelinde kan bağışı çalışması yapılıyor. Çalışmalar doğrultusunda Muğla’da ise en yoğun merkez olarak belirlenen PTT Milas Müdürlüğü’nde kan bağışı yapılmasına karar verildi.

Bugün başlıyor

Bugün başlayacak olan bağış çalışmaları öncesinde PTT Milas Müdürü Nafize Canlıoğlu’nu yönetim kurulu üyeleriyle birlikte ziyaret eden Türk Kızılay Milas Şube Başkanı Mustafa Gezginci, “Kızılay olarak ilçemizde belirli günlerde çalışma yapıyoruz. Bazen bu çalışmalarımız kurumlardan gelen talep doğrultusunda kurumlarda da oluyor. Pazartesi günü de PTT Milas Müdürlüğü’nde böyle bir çalışmamız olacak. Şimdiden bağışta bulunanlara teşekkür ediyoruz” dedi.

Gençlik Haftası dolayısıyla Milas İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile de benzer bir çalışma yaptıklarını belirten Gezginci, “Bu tür çalışmalarda bazen istediğimiz, beklediğimiz bağışçı sayısına ulaşamıyoruz. En son Gençlik Haftası dolayısıyla Milas Şehir Parkı’nda çalışmamız oldu. Yaklaşık 170 ünite kan topladık” dedi.

İnşallah olur yazısı

gelirse ...

Kızılay Milas Şubesi’nin özellikle kan bağışı çalışmalarında kullanması için girişimlerde bulunduğu sabit yer ile ilgili de PTT Milas Müdürü Canlıoğlu’na bilgi aktaran Mustafa Gezginci, “Milas, kan bağışı konusunda iyi bir yerde, fakat halen daha sabit bir kan bağışı merkezimiz yok. Sürekli gelen araçlar veya ilçemizin uygun olan yerlerinde oluşturulan bağış noktalarında kan toplamaya çalışıyoruz. Bazı vatandaşlarımız bu şartlarda kan veremeyeceklerini söylüyorlar. Milas Kaymakamımız Fuat Gürel’in desteğiyle bir yer belirledik. İnşallah olur yazısı gelirse, Atapark civarında sabit bir yerimiz olacak” dedi.

İnşallah beklediğimiz

seviyede bağış olur

Başkan Gezginci’ye kan bağışı konusunda ellerinden gelen yardımı yapmaya çalışacaklarını ifade eden PTT Milas Müdürü Canlıoğlu ise, “Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) Anonim Şirketi ile Türk Kızılay’ı arasında bir protokol imzalandı. Protokol ile ülkemiz genelinde bulunan en yoğun merkezlerde kan bağışı çalışması yapılacak. Muğla’da da bizim müdürlüğümüzde yapılması uygun görülmüş. İnşallah hepimizin beklediği, istediği seviyede bir kan bağışı olur. Kan bağışında bulunmak isteyenler Pazartesi günü saat 10.30 ile 17 arasında kurumumuza ulaşabilir” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık