“Bunun hesabını verecekler!”

Ligden düşme riski bulunan Yeni Milasspor’un kulüp başkanı, başarısızlığın gerekçesi olarak sosyal medya hesabından Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı hedef gösterdi. Başkan Tokat ise, takım futbolcuları ve hocalarını ziyaret ederek ifadelere tepki gösterdi.  Tokat ayrıca, takımın hafta sonu oynayacağı Seydikemer Belediyespor maçından zaferle dönmeleri halinde takıma kendi imkânlarıyla topladığı 20 bin liralık prim vereceğini söyledi.

“Bunun hesabını verecekler!”

Yeni Milasspor’da her yıl sezon sonuna yaklaşırken yaşanan tartışmalar, yine geçmişi aratmadı. Bu yıl Süper Amatör Ligi’nin düşme hattına yaklaşan Milasspor’un kulüp başkanı, kulübün başarısızlığını Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a yükledi. Başkan Tokat ise, futbolcuları antrenmanlarında ziyaret ederek, tüm gerçekleri ortaya döktü.
Yeni Milassporlu futbolcuları ve antrenörleri Şehit Metin Özcan Stadyumu’ndaki antrenmanlarında ziyaret eden Milas Belediye Başkanı Tokat, ziyaretin asıl amacının ‘armaya olan sevgi’ ve ‘futbolcuların emeğine olan saygı’ olduğunu söyledi.
Tokat, “10 yılı aşkın süredir bu kulüp kimler tarafından yönetilirse yönetilsin, sadece Muhammet Tokat’ın verdiği parayı harcayarak bu noktaya geldi. Ancak aradan geçen yılların ardından bu kişiler; kendi hırslarına, kendi menfaatlerine göre davranarak bu kulübün zararına çalıştı. Bizleri kırdılar. Sporcusuyla, teknik heyetiyle, yönetimiyle; her şeyin sorumluluğunu taşıyan bizleri kırdılar. Yola bizsiz devam ettiler. Şimdi ise bize kılıç çektiklerini söylüyorlar. ‘Madem bizi istemiyorlar, bizsiz devam etsinler’ dedik ve kenara çekildik. Ancak bugünkü geldiğimiz nokta bir Milaslı olarak, bir Milassporlu olarak beni çok yaraladı. Şunu herkesin bilmesini istiyorum: Kulüp eğer kötüye gidiyorsa, bu sorumluluk dümenin başında olanlarındır. Dümenin başındakiler ise tam tersini yapıyorlar, tüm sorumluluğu kendilerinin dışındakilere aktarmaya çalışıyorlar ve bizler hakkında hakaret ve tehdit içeren söz ve eylemlerle hala kulübün zararına çalışıyorlar. İçlerinde çok değer verdiğim kardeşlerim var. Onları tenzih ediyorum. Ama şunu net olarak söylüyorum: Milasspor bugün bu haldeyse suyun başındakiler ve dümendekilerdedir sorun. Bunun hesabını verecekler! Bu sorumlulukları başka yere aktararak bu sorundan kurtulamazlar.” dedi.
Futbolculara seslenen Tokat, “Bizim yetki ve sorumluluk üstlendiğimiz dönemler içerisinde bu kulüp hiç bu günleri yaşamadı. Hep başa oynadı. Ama hiç yukarıya çıkma hedefini gerçekleştiremedi. Bu yıl herkese bir ders olsun. Geri kalan maçlarda tüm şahsiyetinizi ve tüm yüreğinizi ortaya koyarak bu ligi ve bu kulübü düşmekten kurtarmanızı istiyorum.” şeklinde konuştu. 
Tokat ayrıca, hafta sonu oynanacak olan maç için galibiyet halinde prim olarak dağıtılmak üzere antrenörlere 20 bin lira teslim etti. Tokat, bu primin hiçbir yerden destek almadan, yalnızca kendi ekonomik imkânları ve çabaları ile topladığının altını çizdi. 
Takım oyuncuları ise, Pazar günü oynanacak maçta ‘kanlarının son damlasına’ kadar mücadele edeceklerinin sözünü verdi. Ziyaret, CHP İlçe Başkanı İlgin Göktepe’nin de içinde olduğu heyetin baklava ikramının ardından sona erdi.
 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık