Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Bursa İl Sağlık Müdürü'nden Aşı Açıklaması

Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, sırası gelen vatandaşların koronavirüs aşısını il genelinde bulunan tüm kamu, üniversite ve özel hastanelerde yaptırabileceklerini belirtti.

Bursa İl Sağlık Müdürü'nden Aşı Açıklaması
  • 18 February 2021, Thursday 14:30

BURSA (İGFA) - Aşılama çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, aşı için Merkezi Hekim Randevu Sistemi (MHRS) ve Alo 182’den randevu alan vatandaşların, daha çok aile hekimliklerini tercih ettiğini dile getirdi. Bu durum zaman zaman aile hekimliklerinde yığılmalara sebebiyet verebildiğini vurgulayan Dr. Yavuzyılmaz, vatandaşların hastanelerde bulunan aşı uygulama odalarında beklemeksizin aşılarını yaptırabileceklerini söyledi.

GENİŞ VE FERAH ORTAM

Aşılama için sürecinin başından itibaren hastanelerde geniş ve ferah ortamlar hazırladıklarının altını çizen Dr. Yavuzyılmaz, “Bakanlığımız talimatları doğrultusunda ilimizdeki kamu hastanelerinde 237 aşı uygulama odası oluşturduk. Olası yan etkiler için 30 dakika kadar gözlemde tutulduğundan buna yönelik de geniş ve ferah bekleme alanlarımız mevcut. Vatandaşlarımız, aile hekimliklerinin yanı sıra ikamet ettikleri adrese en yakın hastaneden randevu alarak, aşılarını yaptırabilirler” şeklinde konuştu.

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis