Büyük Eczacı Mitingi ertelendi!

​​​​​​​Bartın-Amasra’da meydana gelen maden faciası nedeniyle, Pazar günü Ankara’da düzenlenen Büyük Eczacı Mitingi, Eczacı Odası tarafından ertelendi. Eczacılar, dünkü miting için hazırlamış oldukları kumanyaları da Amasra’ya gönderdiler.

Büyük Eczacı Mitingi ertelendi!
  • 17 October 2022, Monday 10:01

Konuyla ilgili olarak bir basın açıklaması yapan 32. Bölge Muğla Eczacı Odası, konuyla ilgili olarak şunları belirtti:

“ÇOK ÜZGÜNÜZ… BAŞIMIZ SAĞOLSUN

Sayın Kamuoyu, Biz eczacılar 16 Ekim 2022 Pazar günü Ankara’da mesleğimizdeki sorunlara ve ilaç sektöründeki sıkıntılara dikkat çekmek için “Büyük Eczacı Mitingi” yapmayı planlamıştık.

Ancak Bartın ilimizdeki önceki gün yaşanan maden faciası nedeniyle bu mitingimizi erteleme kararı aldık.  Milletimiz böyle büyük bir acıyı yaşarken, Bartın’a ateş düşmüşken biz eczacıların etmiş olduğumuz mesleki yeminimiz ve vicdanımız gereği bu mitingi yapmamız düşünülemezdi.

Miting hazırlığı sürecinde emeği geçen başta Yönetim Kurulumuza, Odamızın tüm kurullarına, ilçe temsilcilerimize, mitinge katılım sağlayacağını bildiren tüm üyelerimize, eczanelerimizde birlikte çalıştığımız eczacı teknisyenlerimize, ailelerine, meslek paydaşlarımıza, eczacılık fakültesi öğrencilerimize, basın çalışanlarına, ulaşımımızda destek veren Kamil Koç şirketine  ve her şeyin üstünde tuttuğumuz değerli vatandaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyoruz.

Bu faciada kaybettiğimiz maden şehitlerimize Allah’tan rahmet, acılı ailelerine sabırlar, yaralı işçilerimize de acil şifalar diliyoruz.”

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık